Kask Takmak Aptallıktır...

Hocam o kadar sıcak iklimlerde nazi kaskları ya da -koruma faktörü daha çok olan -kros kasklarından takılabilir.Yine de vizörü olan kaskın değerini saatte80 km hızla giderken yüzünüze çarpan börtü böceğin mermi olmadığına kendinizi ikna etmeye çalışırken daha iyi anlıyorsunuz:)

yahu ben bir hatıramı paylaşayım sizinle...bundan 10 gün önce İzmirdeydim...beni orada Seyyah Kedi nickli Doğan Aksu abim karşıladı...atladık Kawasaki vn 800 e dolaşıyoz İzmirde...neyse Kask vizörsüz nazi tipi sadece tencere tipli bişey...neyse ben dedimki abi rüzgar traş..ben rahat rahat artçı olurum...sen gazla dedim...kendime çok güveniyom ya...İzmirin rüzgarı bi vurdu yüzüme...ulan ne bişey görebiliyom rüzgardan nede gözümü açabiliyom...yani demek istediğim şu ki vizörüz sürüş kask taksan bile çok tehlikeli...ayrıca İstanbulda 2 kerede vizörüm varken göz hizama küçük taş gelmişti...vizörsüz olmaz...kask takmamayı düşünemiyorum bile...

bana da geçen kuş gibi bi böcek çarptı... yaşıyorsam kaskım sayesinde :mrgreen: hayvan çarptı bana sonra bacağıma düştü.. nollyuozz lan diyordimki, düştü , tekerin altına arasına bi yerine girmiştir herhalde..

yüzüne kuş çarpan biri varmı hiç :p merak ettim ya.. arabaya çarpardı güzelim kırlangıçlar sığırcıklar, üzülürdüm :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
100m olsada takarım 100km olsada bu işin şakası yok yürürken ayağı takılığda başını vurup yaşamını yitiren insanlar var bide siz motor üzürinde bi kaza halinde kendini düşünün sadece kaza deyil YÜCE İNSAN:cherry: metehan :cherry: abim:cherry: inde tecrübelerine bakarsak börtü böcek taş vs.vs. içinde kask gerekli üsdelik vizörlü...

Ben bir sey anlamadim , bunun alt yazili versiyonu ne zaman cikacak ajaba:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında :farao:

chopper motor sahibi olmanın en ügüzel yanı nazi kaskı takabiliyo olmamız herhalde :queen:

zuahah başlığı görünce eleştiri yapmak için balıklama atladım ama güzel birşeyle karşılaştım :)

ya kask iyi güzelde
o kafamda iken iyi süremiyorum aslında tehlikeyi kendisi de yaratıyor biraz, nasıl mı ?
kask olunca görüş alanım iyice daralıyor bu yetmio gibi bide çevremdeki araçların sesleri sönükleşiyor, bu ciddi bi sorun benim için

godfather' Alıntı:
zuahah başlığı görünce eleştiri yapmak için balıklama atladım ama güzel birşeyle karşılaştım :)

Nasrettin hoca fıkrası gibi.Hem düşündürücü hem güldürücü...:mrgreen: :mrgreen:

hehhe23am.gif

fan8tf.gif

BBRR' Alıntı:
zaten kask takmanın serbest olduğu yerler hep tropikal iklim olan yerler..yani sıcaklığın 30 derece üsatünde seyrettiği bölgeler...

burası da ısındı ben de takmıcam artık. büyüklerimi örnek alıyorum :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
her koyun kendi bacağından asılır kimse sana zorla ne taktırabilir nede çıkarttırabilir...

BBRR' Alıntı:
İstanbul"dan buraya gelen motorcular çevrelerindekilere uzaylı görmüş gibi bakıyo orda genelde takılıyo
burda allahın kulu takmaz ben ve motorlu polislerde dahil...

Bu yüzden dışardan gelen motorcular heman tanınır nerde bi atom karınca misafir motorcu demek:) tir
AYNEN KATILIYORUM BARIŞ HOCAM KARAMAN GİTTİĞİM ZAMAN 2 KİŞİ KASK TAKIYORDU BEN VE ANKARADAN G ELMİŞ Bİ BAYAN ARKADAŞ BİZE UZAYLI MUAMELESİ YAPIYORLARDI....
POLİSLER BİLE NIYE TAKIYORSUNKI İLGİ ÇEKMEKMI İSTİYORSUN DEMİŞTİ...

not_fear' Alıntı:
ya kask iyi güzelde
o kafamda iken iyi süremiyorum aslında tehlikeyi kendisi de yaratıyor biraz, nasıl mı ?
kask olunca görüş alanım iyice daralıyor bu yetmio gibi bide çevremdeki araçların sesleri sönükleşiyor, bu ciddi bi sorun benim için
Kasktan kaskada fark var be hocam sen gidip YU-MA-TU marka kask taktıysan tabiki görüş açın düşer ve etraftaki araba seslerini yada insan seslerini duymazsın. Al en kötü Nolan tak bakalım sesle görüş açısıyla ilgili bi problem yaşıyomusun. artı kaskın zaten sesi azaltmasını istiyoruz yanına biri gelip kornaya bastımı zıplama yüsek hızlarda egzos sesinden ağlama diye...

SAVASXXL' Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM BARIŞ HOCAM KARAMAN GİTTİĞİM ZAMAN 2 KİŞİ KASK TAKIYORDU BEN VE ANKARADAN G ELMİŞ Bİ BAYAN ARKADAŞ BİZE UZAYLI MUAMELESİ YAPIYORLARDI....
POLİSLER BİLE NIYE TAKIYORSUNKI İLGİ ÇEKMEKMI İSTİYORSUN DEMİŞTİ...

merhaba abi karamanlı mısın?

VİPER seni gasteci yapalım kanki ,güzel manşet atıyorsun..
Ariyetten kask hayat kurtarır...DİKKATİNİZE::

takmak veya takmamak kişinin özgür iradesindedir,cezasınıda ödedikçe..sağlık yönündende kanuni yöndende..

YU-MA-TU Deel kaskımız, aslanlar gibi nolan dı (sattımda)
ama kasksız kullanırken o sesler sayesinde çok riskten yırttım sağsa solda
kasksızda olmuo motor üstünde mazallah kazası var taşı var, adamı çevrdiğinde sağa çektirdiğinde + ları var :D
iki ucu moklu değnek işte
önce tedbir vesselam

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi walla ben kask takıyorum.tabi kask ARAI olunca beni tak beni tak diye yalvarıyo.bende takıyorum dayanamıyorum öyle güzel kask ki:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar