Kask Sorunu -

K5 almakla iyi yapmışsın bende shoei gt-air kullanıyorum, birde günlük kısa mesafeler için takması çıkarması kolay olsun yere düşürünce kırılmasın(!) diye basit bir LS2 almıştım ama hiç memnun kalmadım kaskı her taktığımda içinde oluşan plastik kokusundan iğreniyorum hadi dedim biraz kullanayım belki geçer ama geçmedi LS2 bende tavsiye etmem

Arai, shoei ya Bell de eklenebilir Bell inde güzel kaskları var ama K5 de iyidir ileride artçi kaskı yaparsın.

Bence kafanıza takacağınız kaska cep telefonunuza ödediğiniz paradan fazlasını vermek lüks olmamalı.

Şu sözüne sonuna kadar katılıyorum. Zamanında çok pahalı diye o söylediğin markalardan almayıp gidip nolan aldım ama şuan kullandığım telefonların parasıyla 2 tane shoei alabiliyorum. Düşününce gerçekten çok büyük aptallık ettiğimi anladım, ilk elime geçen imkanla kendime daha kaliteli bir kask bakacağım.

Super Moderator
Şu sözüne sonuna kadar katılıyorum. Zamanında çok pahalı diye o söylediğin markalardan almayıp gidip nolan aldım ama şuan kullandığım telefonların parasıyla 2 tane shoei alabiliyorum. Düşününce gerçekten çok büyük aptallık ettiğimi anladım, ilk elime geçen imkanla kendime daha kaliteli bir kask bakacağım.

Yok be, bana neden katılıyorsunuz, baksanıza kaska daha çok para ödeyince daha iyi koruduğunu düşünen bi adamım ben :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar