Kask Seçiminde Kararsızlık

Lazer visibility 200tl içten güeş gözlüğü, anti fog, anti çizik vizör, tamamen yıkanabilir (aklınıza gelicek her özellik)
ur_6_1432_1769_16966.jpg

Yada Tamamen aynı özelliklerde Lazer Breva +20 euro daha pahalı ama
BREVA%20Oberon%20(White%20-%20Black)_renamed_14849.jpg

sizce hangisi alınmalı unutmayınki ikisde testlerden aynı aldı. Sizce bitane desen için kendi görünürlülüğümden taviz vermeli ve üstüne 20 euro vermelimiyim? ilk motor sonuçta görünür olmakta önemli baya.

işte bu seçim sizin
şimdi şöyle bir örnek vereyim
5tl'ye de casio saatler var 5bin tl'ye şimdi sayamacağım miktarda marka saat de var
casio saat de yıllarca dayanıyor pilini değiştiriyorsun
diğer pahalı saatler de
burda eğer tüm özellikler aynı ise zevkin hangisini al diyorsa ve zevkine göre yaşayabiliyorsan yani bütçen o zevki tatmanı sağlayabilecekse hangisini daha çok beğendiysen onu seçmelisin
burda forumun yarısı kırmızı diyecek yarısı beyaz
seçim senin bence ve kararsız kalmamaya çalış

ek: forumda çok görüyorum en ufak şeyi dahi foruma sormayı alışkanlık edinenleri (seni tenzih ederek yazıyorum), güzel bir şey ama bu gibi konularda 20euro fazla vermen sana çok büyük bir süpriz yapmayacağı için bu tip şeyler için danışmaya veya fikir almaya gerek yok
ve başkaların zevkinden ziyade kendi zevkini yapmaya çalış ve kendi zevkine güven
bence,bence, bence..

Son düzenleme:
ikisi arasında seçim yapıcaksan 20 euro 40 tl miktarı fazla önemseme al sonuçta makinanda beyaz yakışır bence :cat:

visibility dediğne bakma; yurt dışında yapılan bi araştırmada trafikte en çok beyaz kask takan sürücüler fark ediliyormuş. Yerinde olsam 2.yi alırdım. Ama desen dışında ikisi de aynı kask. İlk kaskını alacaksan kafada duruşuna, ağırlığına, ruzgar ve ses izolasyonuna dikkat et derim.

bu sana kalmış birşey yeterince bilgi edinmiş gibi görünyorsun sadece desen olarak karar verememişsin breva iyidir hep hoşuma gitmiştir ben olsam onu alırdım :)

Secım senın ama ben Breva al derım motosıklet ın lede uyumlu ayrıca dıgerı cok cırtkamıs.. Sımdıden hayırlı olsun ıyı gunlerde keyıfle kullan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı turuncu olanı bir erkeğe yakışmaz bence motorun ile uyumlu ise al .. diğeri daha güzel duruyor.

kırmızı turuncu olanı bir erkeğe yakışmaz bence motorun ile uyumlu ise al .. diğeri daha güzel duruyor.

Yapma be abı okadarda demedık yanı:mrgreen: napcaz sıncık bıze turuncu bır makına duser ve onu alırsak uzatalımmı sacı bası olmadı sıncık:pale:

mrb

eşim bir motorsiklet alacak ama bu motorsikletin vergi borcu ne kadar internetten nasıl sorgulayabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar