- Konu Yazar
Arkadaşlar sıcak derecede pedleri yıkasam çekermi L beden bana küçük geliyor içini genişletmek istiyorum
Kask kafana küçük geliyorsa kullanman tehlikeli olabilir. Ben olsam risk almazdım. Kafama uyan bir kask alırdım.Arkadaşlar sıcak derecede pedleri yıkasam çekermi L beden bana küçük geliyor içini genişletmek istiyorum
Ben kasktan bile sökmedim, şimdi kullandığım kaskım haziranda 5 yıl olacak, kaskım hala kokmuyor, içi ilk günkü gibi temiz. Nasıl oldu? kaskı hep buff kullanarak giydim, kaskı direkt kafaya giymek çorapsız ayakkabı giymek gibi rahatsız edici bir şey gibi geliyor bu yüzden hep buff giydim, yanımda bir kaç tane buff hep olur, böyle olunca kaskın içi de temiz kalıyor, eve gelince de kaskı rafa koyunca vizörü açık bırakıyorum içi havalansın diye. Bu şekilde kaskta koku da oluşmuyor.Hiç yıkamadığımı fark ettim![]()
Ben kasktan bile sökmedim, şimdi kullandığım kaskım haziranda 5 yıl olacak, kaskım hala kokmuyor, içi ilk günkü gibi temiz. Nasıl oldu? kaskı hep buff kullanarak giydim, kaskı direkt kafaya giymek çorapsız ayakkabı giymek gibi rahatsız edici bir şey gibi geliyor bu yüzden hep buff giydim, yanımda bir kaç tane buff hep olur, böyle olunca kaskın içi de temiz kalıyor, eve gelince de kaskı rafa koyunca vizörü açık bırakıyorum içi havalansın diye. Bu şekilde kaskta koku da oluşmuyor.