Kask pedini yıkarsak çekermi

Arkadaşlar sıcak derecede pedleri yıkasam çekermi L beden bana küçük geliyor içini genişletmek istiyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
belki 1 belki 2 gün ama çok bir şey değişeceğini sanmıyorum

Pedleri o şekilde küçülterek kaskı daha konforlu hale getiremezsin. Pedleri çamaşır makinesine atmak pek sağlıklı değil. Atsan bile sıkmayı minimuma almalı, dereceyi de 20 yapmalısın. Yoksa zarar verirsin.
Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum, kafana tam uygun olmayan bir kask takmak oldukça tehlikeli. Satıp yenisini almanı tavsiye ederim. Maalesef başka bir yolu yok.

Ben pedleri makineye atıyorum daha bir şey olmadı.

Kaskın ölçüsü ile senin kafanın ölçüsü bir mi ? Kask kaç cm ölçü veriyor senin kafan kaç cm ?

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Alkol kolonya vs dökünce süngerler bozulup inceliyor, belki yer açabilir ama kesinlikle daha rahatsız olacak.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hiç yıkamadığımı fark ettim :D
Ben kasktan bile sökmedim, şimdi kullandığım kaskım haziranda 5 yıl olacak, kaskım hala kokmuyor, içi ilk günkü gibi temiz. Nasıl oldu? kaskı hep buff kullanarak giydim, kaskı direkt kafaya giymek çorapsız ayakkabı giymek gibi rahatsız edici bir şey gibi geliyor bu yüzden hep buff giydim, yanımda bir kaç tane buff hep olur, böyle olunca kaskın içi de temiz kalıyor, eve gelince de kaskı rafa koyunca vizörü açık bırakıyorum içi havalansın diye. Bu şekilde kaskta koku da oluşmuyor.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Ben de aynı şekilde. Mesafe farketmeksizin, asla buff olmadan takmıyorum. Yalnız senede bir yıkıyorum pedleri. Buff a rağmen su inanılmaz kirleniyor.
Senesi gelmiştir, ben yine yıkayayım.

Motosikleti
D400
Ben kasktan bile sökmedim, şimdi kullandığım kaskım haziranda 5 yıl olacak, kaskım hala kokmuyor, içi ilk günkü gibi temiz. Nasıl oldu? kaskı hep buff kullanarak giydim, kaskı direkt kafaya giymek çorapsız ayakkabı giymek gibi rahatsız edici bir şey gibi geliyor bu yüzden hep buff giydim, yanımda bir kaç tane buff hep olur, böyle olunca kaskın içi de temiz kalıyor, eve gelince de kaskı rafa koyunca vizörü açık bırakıyorum içi havalansın diye. Bu şekilde kaskta koku da oluşmuyor.

kesinlikle , buff ve eldiven olmayınca o motoru sürmek işkence gibi geliyor bana.,

ben interkom için söktüm bi kez :D

Kaskın yan pedlerini çıkardım 2 sünger birbirine yapışıkmış tekini söktüm teki duruyor azcık açıldı

Motosikleti
Honda Forza
Beni de buff rahatsız ediyor nedense. Daha doğrusu terletiyor. Kışın üşümemek için buff takıyorum çok soğuksa diğer türlü takmıyorum. Kirlendiğinde de söküp makineye atmadan ılık sabunlu su ile yıkayıp kurutuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar