kask,mont ve aksesuar hakkında...

arkadaşlar, copper motorlar için kask mont ve diğer korunma ürünleri için yerli ithal önereceğiniz markalar var mı? para yerine konulabilir ama sağlık asla diye düşünüyorum. Motorumu teslim almadan tam donanımlı olmak istiyorum. Olay sanırım sadece kask mont değil, başka ne koruyucular edinmeliyim ve markalar ne olmalı?
Ayrıca suzuki 250 cc için ön cam yokmuş. acaba nasıl bulabilirim?

Kask: shoie , arai, uvex, nolan, vemar, schubert, caberg alınabilir bütçene göre
Mont: alpinestar, clover, richa, ixon, bering,dianese, rukko alınabilir.
eldiven: dianese, axo, alpinestar alınabilir
dizlik: axo , ufo.
çizme: sidi, spidi, axo .
boğazlık: rukko çok iyi fiyatıda makul sayılır.

Bunlar benim tavsiye edebileceğim markalar, bazıları pahalı bazıları normal. Bunların arasında ucuz pek bi malzeme yok ama kalite iyidir.

suzuki 250cc için ön cam yoksa bulamazsın. ama eğer türkiyede yoksa, yurtdışında varsa ordan getirtebilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizce airoh nasıl marka be nfuardan airoh aldım
:silent: :silent:

teşekkürler seçimimde tavsiyene uyucam... iyi bir kask ön cam görevini görür mü? öyle bir laf edildi bana. fizik kuralları gereği rüzgarın kafama yapacağı etkiyi cam önlerdi diye düşünüyorum yanlış mı? vaz mı geçsem bu cam olayından

Kaskla ön camın hiç alakası yok, ön cam vücuduna ve kafana gelen rüzgarı önler(önleyebildiği kadar) . iyi veya kötü her türlü kask ise rüzgarın yüzüne gelmemesini sağlar. Kararını kendin ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar