Kask Kask Kask Koruma Koruma Koruma!!!

öncelikle kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Allah Sabır versin... KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE .......................

motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız :pr:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım :pale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum :pale:

motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız :pr:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım :pale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum :pale:

kask takmak şart ama takmak derken kola,dirseğe değil kafaya takmak lazım...kordonda kasksız görürsem alırım altından motorunu 600RR falan dinlemem :bounce::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmis olsun senin adina uzuldum:pale:

Arkadaşımıza geçmiş olsun korumalar çok önemli ALLAH korumuş canına bişe olmamış

Çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey canımızdan değerli değildir. Lütfen korumalarımızı tam olarak giyinelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çene açılır kaskımı bile tam kapatıp öyle yoluma gidiyorum antalya gibi sıcak bi memlekette kaskı tak(a)mayanlar düşünsünler sonlarını. saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar