super Katılım 30 Nis 2008 Mesajlar 729 4 Ağu 2008 #21 öncelikle kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Allah Sabır versin... KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE .......................
öncelikle kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Allah Sabır versin... KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE .......................
hızlıcesi2 Katılım 26 Nis 2007 Mesajlar 1,755 4 Ağu 2008 #22 motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız r:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım ale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum ale:
motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız r:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım ale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum ale:
chatkut Katılım 27 Ocak 2007 Mesajlar 1,921 4 Ağu 2008 #23 hızlıcesi2' Alıntı: motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız r:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım ale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum ale: Genişletmek için tıkla ... kask takmak şart ama takmak derken kola,dirseğe değil kafaya takmak lazım...kordonda kasksız görürsem alırım altından motorunu 600RR falan dinlemem :bounce::rendeer:
hızlıcesi2' Alıntı: motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız r:yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım ale:kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum ale: Genişletmek için tıkla ... kask takmak şart ama takmak derken kola,dirseğe değil kafaya takmak lazım...kordonda kasksız görürsem alırım altından motorunu 600RR falan dinlemem :bounce::rendeer:
parpiLiNe Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 364 4 Ağu 2008 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. gecmis olsun senin adina uzuldumale:
semih varol Katılım 24 May 2008 Mesajlar 143 5 Ağu 2008 #25 Arkadaşımıza geçmiş olsun korumalar çok önemli ALLAH korumuş canına bişe olmamış
Incredible Katılım 24 Ağu 2006 Mesajlar 281 5 Ağu 2008 #26 Çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey canımızdan değerli değildir. Lütfen korumalarımızı tam olarak giyinelim.
Çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey canımızdan değerli değildir. Lütfen korumalarımızı tam olarak giyinelim.
atos0707 Katılım 13 Tem 2008 Mesajlar 446 5 Ağu 2008 #27 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. çene açılır kaskımı bile tam kapatıp öyle yoluma gidiyorum antalya gibi sıcak bi memlekette kaskı tak(a)mayanlar düşünsünler sonlarını. saygılar
çene açılır kaskımı bile tam kapatıp öyle yoluma gidiyorum antalya gibi sıcak bi memlekette kaskı tak(a)mayanlar düşünsünler sonlarını. saygılar