Kask Kamerası uyguladım test videosu içerde

kim

Merhaba Arkadaşlar;

Forumdada görmüştüm ve kask kamerasını uyguladım,test sürüşünüde yaptım oldukça tatmin etti beni yani bu fiyata dahada iyisi beklenemez ama başarılı bir sistem oldu

Önce gittigidiyor'dan 32 TL ye Mini dv bir kamera aldım 18 tl yede 4 gb hafıza kartı,kutudan çıkan bir aparatla bunu kaska monte ettim ve test sürüşünü yaptım,görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

dsc00163kt.jpg

dsc00161uf.jpg

dsc00167u.jpg

dsc00169as.jpg

Buda test videosu

[YT]rl807QL0hbM[/YT]

-

Sen onu bunu bırakta bugün bahariye caddesinde ne yapiyodun onu anlat?? :cherry: :queen: :queen:

Valla benim aylardan beri üşengeçlikten yapmadığım şeyi yapmışsın, helal olsun, güzel paylaşım :cat:

kim

Sen onu bunu bırakta bugün bahariye caddesinde ne yapiyodun onu anlat?? :cherry: :queen: :queen:

Valla benim aylardan beri üşengeçlikten yapmadığım şeyi yapmışsın, helal olsun, güzel paylaşım :cat:

Ne yapayım bulut cum kamera bahanesine aylak aylak dolaştım valla :))

E5 değil mi orası.E5 i oldum olası sevemedim , otobüsü kamyonu minubüsü taksisi eksik olmuyor , çekimler güzel.

aynısı bendee var kardeş ama tarih ayarı yapamadım nasıl yaptım? ayarları nasıl yapılıor

çekim kalitesi iyiymiş fakat sesin de iyi olması için rüzgardan korunan bir yere takmak lazım kamerayı galiba.

kim

aynısı bendee var kardeş ama tarih ayarı yapamadım nasıl yaptım? ayarları nasıl yapılıor

Tarih kalkmıyor ama ayarı çözdüm ben , Önce bilgisayarına kamerayı usb kablosuyla bağladıktan sonra bir not defteri açıyorsun

içine

[date]
2011/06/01
03:13:00

yazıyorsun ,o anki tarih ve saat ve adını da TAG veriyorsun kopylayıp bellek kartının içine atıyorsun ,usb yi çekiyorsun TAG.txt kayboluyor ve kayıt yapıyorsun güncellenmiş oluyor.

Merhaba Arkadaşlar;

Forumdada görmüştüm ve kask kamerasını uyguladım,test sürüşünüde yaptım oldukça tatmin etti beni yani bu fiyata dahada iyisi beklenemez ama başarılı bir sistem oldu

Önce gittigidiyor'dan 32 TL ye Mini dv bir kamera aldım 18 tl yede 4 gb hafıza kartı,kutudan çıkan bir aparatla bunu kaska monte ettim ve test sürüşünü yaptım,görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

dsc00163kt.jpg

dsc00161uf.jpg

dsc00167u.jpg

dsc00169as.jpg

Buda test videosu

[YT]rl807QL0hbM[/YT]

-

amma yavaş gidiyormuşsun arkadaş :p

görüntü mükemmel, o fiyata varsa hemen bi tane alıyorum. ben daha pahalı sanardım bu zımbırtıları..

Resim kalitesi güzel. Ancak çok fazla yukarı aşağı sallanma (head bob) var ve biraz rahatsız edici. Biliyoruz ki sürüş esnasında kafamız -kaska rağmen- bu kadar sallanmaz veya sallandığını hissetmeyiz. Çekimde rahatsız edecek derecede hissedilir olmasında kameranın kare/saniye (fps) oranının düşük olması etkili olabilir. Biraz kurcala bakalım bu oranda bir değişiklik mümkün mü.

Bu arada motor agility 125 galiba. Sinyal sesinden tanıdım :)

29 tl gg dan bende aldım ama açıkçasıbeni tatmin etmedi .ve çok dar alan çekiyor nereyi çektiğinide iyi tahmin edeceksin tabi ! ekran yok
mutlaka gopro hd hero kamera lazım

Arkadaşlar kamerayı alanlara bir tiyo vereyim. Kamerayı motosiklet üzerine sabitlediğiniz zaman çekim kalitesi sarsıntı yüzünden çok kötü oluyor. bunu dikkate alarak kaska monte edebileceğiniz bir sistem üzerinde durarak kamerayı satın alın.

Arkadaşlar kamerayı alanlara bir tiyo vereyim. Kamerayı motosiklet üzerine sabitlediğiniz zaman çekim kalitesi sarsıntı yüzünden çok kötü oluyor. bunu dikkate alarak kaska monte edebileceğiniz bir sistem üzerinde durarak kamerayı satın alın.

monta tutturmayı düşünüyorum kamerayı. kafayı saga sola çevirdiğimizde görüntü sabit kalsın.

Gaza geldim bir tane de ben sipariş ettim. Yarın elimde olacak depo üstüne oturtabileceğim bir aparat yapıcam. Bakalım nasıl olacak. Ben normal fotoğraf makinamı boru kelepçesi ile gidona sabitleyip deneme çekimleri yaptım. Sonuç gayet başarılı sarsını vs olmadı. Bunda da olmayacağını umuyorum. Kaskta pek stabil olmuyor sürekli sağa sola bakıyoruz. Biraz sorun olur gibime geliyor.

Sağlıcakla.

görüntü kalitesi gerçekten iyi,ses ve sallantı olayını halledip daha kaliteli çekimler alınabilir.

kask kameralarının ucuz olmama nedeni bu işte. image stabilizer (VR) olmayan kameralarda ve görüntü titriyor. saniyede çektiği kare sayısı daha düşük olduğu içinde görüntü bazen saçmalıyor. contour HD yurt dışında 100 dolarmı ne ebayden getirin kafanız rahat etsin çok güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar