Kask İçinde Devr-i Alem Fotoğraf Sergisinin Ardından

Rüzgar Avcıları Motosiklet Kulübü, 3-7 Kasım 2008 tarihlerinde Aydın Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde fotoğraf sergisi açtı. İki yıllık süreç boyunca Rüzgar Avcıları Motosiklet Kulübü üyelerinin yaptıkları gezilerde çektikleri fotoğrafların sergilendiği “Kask İçinde Devr-i Alem” isimli sergide yayınlanan fotoğraflar sergide kullanılan alt yazılar ile beraber slayt gösterisi olarak izlenebiliyor.

Slayt gösterisini izlemek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

harika fotoğraflar.. özgürlük denen şey bu galiba.. uçmaya en yakın şey 2 tekerin üzerinde olmak.. rüzgar avcılarının eline sağlık.. nazar değmesin.. maşallah..

Fotoğraflar Harika.
8 nolu Fotoğrafa bayıldım. Çok canlı. :cat:

Hakikaten çok güzel fotoğraflar.Bakmaya doyamıyor insan.:cat:

Çok güzel görüntülerdi. Harika birşey olsa gerek. Bakalım ilk uzun metrajlı yolculuğumu ne zaman yapacağım. Daha 5 aylık motorcuyum, herhalde bi 5 fırın ekmek yemem gerek :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek kelimeyle süper..:cat: resimler,gezilen yerler muhteşem..

harika fotoğraflar.. özgürlük denen şey bu galiba.. uçmaya en yakın şey 2 tekerin üzerinde olmak.. rüzgar avcılarının eline sağlık.. nazar değmesin.. maşallah..
anlayamadığım birşey var, biz zaten özgür değil miyiz? motosiklet ve özgürlük birlikte çokça kullanılır durumda nedense..

Rüzgar avcılarına tebrikler, teşekkürler. Gezilen yerler çok güzel olduğu kadar fotoğraflar da çok profesyonelce çekilmiş, bakanı cezbediyor.
Bugünlerde acaba Türkiye'den Suriye ve aşağısına inen motorcu yok mu diye düşünüp vakit ve nakit sorunları nedeniyle ancak kurgularımda oralara inerken bu slayt gösterisine rastladım.

Offf diyorum başkada bişey diyemiyorum harika harika harika yerimde duramaz oldum fotoları görünce:pr:

Böyle bir paylaşımdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkürler:rendeer:

bir gün bende yapmak istiyorum ya fotoğraflara bakmak adamın ağznın suyunu akıttı

gerçekten çok güzel olmuş resimlere bakıpta ahhh ahhh çektik şimdilik, inşallah böyle güzel geziler bizede nasip olur...

çok güzel resimler özellikle fotorafların altındaki özlü sözleri çok yerinde gerçekten harika yerlere gidilmiş ve resimlenmiş ümidim bende birgün bu yerleri motorumla görürüm..

Bu neydi yaa, resmen sürüklene kaldım. Her biri birbirinden güzel, kaliteli ve anlam dolu gotoğraflar...

Rüzgar Avcılarına sonsuz teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar