Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
Bahh şincik özüme girdin yiğen aferim:cat:
Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
https://lh3.googleusercontent.com/p...tLht4CJF4GJmzimGIxGxHtnoFx2hZpuw=w300-h300-nc
Aha buldum
Kulaklık'ta bir Sennheiser vardır , birde ötekiler..
hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?
Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey
Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim
O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg
http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-omx-680-in-ear-ses-kontrolu-ve-ayarlanabilir-kulaklik-P98896500
benim dediğim bu linkteki aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?
Evet ürün bu ben 500 liralık olana cevap verdim o diğer ürünleri kastetmiş
hocam peki bu gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık , mikrofondan bahsetmiyor hiç, mikrofonu yok mu acaba bu ürünün bilgin var mı peki ?
Dikkat edersen mikrofonlu kulaklık kategorisinde o ses açıp kapama yerinde mikrofon var iyi de algılıyor sesi kesik kesik değil
anladım yani kaskın içine sığıyor bi sıkıntı yaşamam değil mi ?
hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?