Kask için Kulaklık

Arkadaşlar kask içinde kullanabileceğim mikrofonlu kulaklık önerebilecek varmı? bir kaç tane kullandım ama baskı yapıyor kulağımı ağrıtıyor, interkom tavsiyesi değil ama bildiğimiz kulaklık lazım.

Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
i2y6WvJg5poApTE6RCMtdgerdsRXAPzYKrX6DSNy916bvBSBt9toXIwpzFwvQBhGD5Ym4ssZFvtLht4CJF4GJmzimGIxGxHtnoFx2hZpuw=w300-h300-nc

Aha buldum

Son düzenleme:
Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
https://lh3.googleusercontent.com/p...tLht4CJF4GJmzimGIxGxHtnoFx2hZpuw=w300-h300-nc
Aha buldum

Kulaklık'ta bir Sennheiser vardır , birde ötekiler..

hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?

Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey

hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?

Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim

Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey

O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg

Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim

O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg

http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-omx-680-in-ear-ses-kontrolu-ve-ayarlanabilir-kulaklik-P98896500

benim dediğim bu linkteki aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?

Motosiklette değil , ancak birkaç sene öncesine kadar pc/mp3 çalar için kullandım , daha evvel kullandıklarım yalanmış, tevafuk dün bendenizde tekrar araştırmakta idim alma arefesindeyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar