KASK İÇİN ''ECE 22.05 SERTİFİKASI İÇERİ Bİ BAKIN..

Abilerim-kardeşlerim bugün ls2 kask almaya bisiklet parçaları satan bir dükkana girdim ama ls2 satmayı bırakmış.
Beni üzerinde squadre corse yazan bu kaska yönelti fiyatı 160 tl imiş fakat kaskın içine baktığımda yanak kısımları 10tl lik kasklarda kullanılan süngerlerden kulanılmıştı ve beni çakma olduğuna inandırdı ve arkasında ece 22.05 sertifası yazıyordu yani sözün özü bu sertifikayı öyle kondura bilirlermi yoksa içim rahatmı olmalı kullnan falan varsa önerilerinizi bekliyorum

OFG

internetten al ls2 ni , o markayı ilk defa duydum açıkcası.

o dili tüccarlar genelde kullanıyor da sen ona değilde kaskın E belgesi var mı diye bak. Bence eğer aldıysan kaskı ki sanırım almışsın. Git iade et çirkeflik yap ver :) garantiye al bi ls2 sipariş et internetten

bende kask arıyorum en fazla 170-180tl kapalı olabilir.ls2 çok ağır1550gr ve büyük daha hafif ve küçük arıyorum

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ece 22.05 sertifikasi avrupa ülkelerinin standardidir.
ülkemizde standart konusunda bir çalisma yapilmadigindan biz de mecburen abye uyuyoruz.
ülkelere göre farkli standartlar vardir.
Fakat ece bizim için yeterli.
Eger bu standarta sahip bir kaskiniz varsa sizi koruyacaktir.

E37 Türkiye'nin numarasidir.

Ben Box Bx1 kullanıyorum isterseniz bir göz atın.. Sharp'dan 4 yıldız alan bir model geçen sene almıştım.

Kaskı Göstermek Amacıyla Link : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-tam-kask-box-bx-1-siyah-beyaz-motosiklet-kaski-ucretsiz-kargo-156884554/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar