kask içi kulaklık

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Birol abi motora bi fritöz taksana bide 3 lü ocak seti...gezilerde faydası olur...patdis kızartırız...valla yapar...:p

Hakikaten de 2 kuzen masallah bir cok bulusa imza attilar.

Benim belirtmek istedigim birsey var, kulaklik takiyorum derken Mt uelerinden kaskini heba edenler cikabilir. Dikkatli olmak lazim bence. Herkesin eli bu islere yatkin olmaz. :)

bence bluetooth kulaklık kullanın ben oyle yapıyorum hem muzık dınlıyorum telden hemde gelen cagrılara cvp verıyorum ama elıne saglık guzel olmus gelıstırın bıraz kendınızı arkadaslar emınım sızde daha ıyı formuller bulursunuz : )))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kaska acıdım gerçi. ama sen güle güle kullan

hocam anlatacakmısın nasıl yaptıgını aynı kulaklık bendede var. ama mic baglantısı yapamadım..

kulağa baskı yapmıyormu?

Güzel ayarlarsan bi sorun olmuyor.

Zaten çoğu kaskta kulaklık yeri var,kaskın kemerin bağlantı yerinin oraya takılıyor.:cat:

Yeni aldığım lazer granvılle kasktada aynen kullanıyorum,ama fazerde çok fazla dinleme şansım olmuyor.

motor kullanırken güzel oluyor müzik dinlemek ama ben şunun farkına vardım müzik dinlerken daha dikkatsiz kullanıyorum motoru. o yüzden nadir olarak müzik dinliyorum. telefon görüşmesi için ise tavsiyem bluetooth kulaklık telefonu otomatik cevaplamaya alın tamamdır. fiyatlarıda çok düştü zaten.

geçen arabadayım. kırmızıda bekliyorum. önümde de dingilin biri var. altında cfmoto150. sanırım kaskının içinde kulaklık vardı zira beklerken motorun üzerinde götü başı oynuyordu. tanrım, gözümün önünde ne kadar irite edici bir sahne vardı! kafası ayrı kıçı ayrı resmen yılan gibi dans ediyordu motorun üzerinde.

sakın siz böyle yapmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar