kask camı buhu problemi.. nası üstesinden geliriz ?

Forum forum olalı böyle bir hortlama görmedi. 10 yıllık konu canlandı be hemde atarla :) vizörün dışına pamukla çok ince seviye olmak üzere vazelin sürebilirsiniz bu arada.

benzinliklerde satılan "araba camı için buğu önleyici" sıvılar var... alın kullanın - ben aldım - kesin çözümdür arkadaşlar...

fiyatlar
3 milyon - buğu önleyici
2,5 milyon - yağmur kaydırıcı
gibi bişeydi

aynen şişelerin üzerinde yazdığı gibi uygulayın ikiside işe yarıo.....
kolay ulaşabileceğiniz kesin bir çözüm işte size... :rendeer: :cat:
3 milyon - buğu önleyici
2,5 milyon - yağmur kaydırıcı:queen:

Konuyu hortlatıyorum :D zira kış geldi yağmurlar başladı kask vizörü bildiğin perde oldu :D buğu önleyici var kaskın camın uyguladım sonuç gerçekten iyi ancak gözlüğün camı organik , gözlüğe uygularsam camda bir bozulmaya matlaşmaya sebep verir mi ?

"Buhu olsa duramazsın, buğu problemidir o proplem."

Bu da "proplemin" çözümü. :cat:
bugu-onleyici-kask-cam-filmi-raleri-fogstop-tum-kasklarla-uyumlu__0487071372780734.jpg

Raleri Kask Buğu Önleyici

Givi Kask Buğu Önleyici

Sway-Raleri Buhar Önleyici-

Üniversal her cama yapışan 40 ila 100 tl arası bir adet buğu camı sorunu %100 çözer.Bir önceki kaskı ls2 halen duruyor ön vizörde içten buğu camı var 7 8 senedir aynı kask aynı buğu önleyici halen işlevini aynen yapıyor.

Traş jelini deneyin . Paintball kasklarında çok iyi sonuç veriyor. Peçetenin ucuna fındık büyüklüğünde traş jeli sıkın , vizörün iç tarafına güzelce yedirin ben 1 saatlik oyun boyunca su gibi terlememe rağmen buhu yapmadı.

Traş jelini deneyin . Paintball kasklarında çok iyi sonuç veriyor. Peçetenin ucuna fındık büyüklüğünde traş jeli sıkın , vizörün iç tarafına güzelce yedirin ben 1 saatlik oyun boyunca su gibi terlememe rağmen buhu yapmadı.

Dün internette gördüm köpük işini uyguladım şaşırttı yağmurun altında 138 km yol gittim 2 saat boyunca gözlüklerimin camı hariç neredeyse buğu hiç olmadı

giderken buhu yapmıyor rüzgardan dolayı da durunca önümü göremiyorum.

her kırmızıda bi parmak acıyorum mecbur

nolan n87'nin kendi buğu camı oynamalardan dolayı kullanılamaz hale gelmişti,
pinlock ile sıkıştığı yerlerden hareket etmeye başladı ve en sonunda işlevini yitirdi,
hasanpaşadan raleri marka uygun olanı takıldı,
2 sezondur kullanıyorum sorun yaşamadım.

tavsiye ederim. (fiyatları da epey artmış, her şey gibi)

Evet 2025 yili icin bu konuda guncel bi ekipman veya bilgi var midir yoksa once ki postlar gecerliligini koruyo mu arkadaslar 😁

Durunca buğu yapıyor ve açıyorum. Hareket edince 10 metre sonra kapatıyorum. Çözümüm bu ama bi ara buğu önleyici camı alacağım bende.

buhu problemine çözüm bulunmaz.
Sorun buğulanma ise Raleri gayet kolayca ve hesaplıca çözüyor.
110000336882340.jpg

Raleri Buğu Önleyici

Temudan aldım bi takım, içe buğu önleyici dışa yağmur kaydırıcı şeffaf etiket gibi.
Gelince yazarım yorumları.
Olmazsa raleri de alırız.
Gerçi ben torc kask almıştım henüz buğu problemim olmadı.

ister pinlock gecmeli olsun, ister yapistirmali olsun dogru uyguladiginiz bugu onleyici buguyu keser. Maksat disardan soguyan vozorun icerden sicak buhar ile hava boslugu olusturarak temasini kesmek.

Yalniz alinip icerden yapistirilan bugu onleyisi kalitesiz ise gozu yoruyor haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar