Kask Aldım dar gibi geliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Motosiklet.Net MT-5 için mesaj limitine ulaştın.

Varsayılan modele devam edebilir veya limit sıfırlandıktan sonra tekrar deneyebilirsin.
Limit her 12 saatte bir yenilenir.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
LS2 Rapid serisiyse aldığınız benim de ilk kaskım oydu. Tak çıkar yaparken biraz konforsuz bir kask. Balaklava ya da buff olmayınca acıtıyor. İlk başta çok sıkıyor ama belirli bir zaman sonra yan taraflar esniyor. Biraz bunaltıcı bir süreç ama bir süre dayanın. Sıkma sadece yanlardansa sorun yok.

Motosikleti
Honda CRF250L
@espresso buf varda , yumuşak işte, özellikle halen kaskı çıkarırken kulaklarımı katılıyor, tıkaç mıkaç, buff muff ne varsa yerini bozuyor :)

Birde taktik geliştirdim kendimce, takarken çene bağlantısını sağa sola çektirerek takıyorum kulakların üstü girene kadar
ilk aldığımda kaskı çıkarmaya üşeniyordum :cool:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
@espresso buf varda , yumuşak işte, özellikle halen kaskı çıkarırken kulaklarımı katılıyor, tıkaç mıkaç, buff muff ne varsa yerini bozuyor :)

Birde taktik geliştirdim kendimce, takarken çene bağlantısını sağa sola çektirerek takıyorum kulakların üstü girene kadar
ilk aldığımda kaskı çıkarmaya üşeniyordum :cool:
ilk kaskımı alırken yanında bir buff hediye etmişlerdi, o ne güzel kafamı tam sımsıkı sarıyordu, onunla kaskı giyince kulaklarım katlanmıyor. ama o buff eskidi. onun gibi sıkı buff bulamadım bir daha.
Kaskı çıkarırken buff kaskın içinde kalıyor zaten hep, yani kaskı çıkarınca buff kafamda düzgün kalmıyor. Çare bulamadım.

Motosikleti
ARORA MAX PRO
LS2 Rapid serisiyse aldığınız benim de ilk kaskım oydu. Tak çıkar yaparken biraz konforsuz bir kask. Balaklava ya da buff olmayınca acıtıyor. İlk başta çok sıkıyor ama belirli bir zaman sonra yan taraflar esniyor. Biraz bunaltıcı bir süreç ama bir süre dayanın. Sıkma sadece yanlardansa sorun yok.
Şuanda ncr L beden kullanıyorum ama hafif boşluk var rahatsız ediyor. Ls2 Rapid almayı düşünüyorum.Sizce hangi beden almalıyım.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Şuanda ncr L beden kullanıyorum ama hafif boşluk var rahatsız ediyor. Ls2 Rapid almayı düşünüyorum.Sizce hangi beden almalıyım.
Uzaktan onu söylemek zor. Bir mezura yardımıyla kafanızın en geniş yerinin çevresini (genelde kaşların üst hizası oluyor) ölçün.
İnternette her marka model kask için ölçüye göre beden bilgisi bulunabiliyor. Hangi bedene denk geliyorsa onu satın alabilirsiniz.
Bedeni belirledikten sonra deneyebileceğiniz bir aksesuar mağazası varsa gitmenizi tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Benzer sıkıntı bende de var. Zamanında ileriye yatırım olsun diye L beden schuberth C5 almıştım. Eski seri kapalı S2 sport m modeli tam olurken çene açılır L beden kask kafamı çok zorluyor. Çene mi oynatsam önündeki kısıma değiyor aşırı sıkıyor. Hatta o kadar ki alttaki bağlantı kayışı kapanmıyor. Taa kaskı ilk aldığımda XL istedim vermediler zamanla kafanız içinde tam tur döner diyolar sakat o da diyolar da böyle de çin işkencesi gibi oluyor. Çene kayışı kapanıyordu şimdi kapanmıyor. 20 bin küsüre almıştım şimdi 40 bin e yakın fiyatı olmuş.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
"Kask almadan önce kafanızın ölçüsünü aldırın." - Adil Fitler
kafa-7.jpg.webp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar