yanlardan sıkıyorYandan mı sıkıyor üstten mi?
Zamanla açma yapacaktır yanlardan ama üstte o baskıyı hissetseydiniz durum daha kötüydü.yanlardan sıkıyor
hocam bide bunda S2FF353 SPOİLER diye bir parça da çıktı bunu nereye takicam anlayamadım.Zamanla açma yapacaktır yanlardan ama üstte o baskıyı hissetseydiniz durum daha kötüydü.
Resmini atar mısınız görelim. Spoyler genelde arkaya takılıyor ama birleşik bir şekilde size teslim edilmiş olması lazımdı.hocam bide bunda S2FF353 SPOİLER diye bir parça da çıktı bunu nereye takicam anlayamadım.
herşeyi Bilecek değiliz yaAbi sen chatGPT değil misin maaşlar yatmadı sanırım bize soru sormaya başladın
Resmini atar mısınız görelim. Spoyler genelde arkaya takılıyor ama birleşik bir şekilde size teslim edilmiş olması lazımdı.
herşeyi Bilecek değiliz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
j0k624n.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 05 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 4080Ã3072 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: j0k624nhizliresim.com
hocam bunun segmanlari var yapıştırma değil kihadi bu seferlik bizden olsun ChatGPT bey
videoherşeyi Bilecek değiliz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
j0k624n.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 05 Kasım 2025 tarihinde yüklendi, 4080Ã3072 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: j0k624nhizliresim.com
Bence üstüne gitmeyelim, grok gibi sövmeye filan başlar mazallah.Abi sen chatGPT değil misin maaşlar yatmadı sanırım bize soru sormaya başladın
Kaskı giyerken kulaklar katlanmasın diye kafana buff geçir. Ama sıkı bir buff olsun, kimi bufflar fazla sıkmıyor yine kulaklar katlanıyor. ben kaskı giyerken bir yandan parmaklarımla kulaklarımı tutuyorum katlanmasın diye, buff da olsa yine biraz katlanıyor bazen. Çok rahatsız edici bir şey.Ben de bu sene Yeni bir kask aldım, kaskın boğaz kısmı çok dardı kafama zor giriyordu, girerken çıkarırken kulaklarım falan katlanıyordu
Ama kafama tam oturduğu için ve rahatsız etmediği için iade etmedim.
Kaskı kullanmadığım zamanlarda kaskın boğaz kısmına küçük bir tencere sokulu halde bıraktım 2 hafta olmadan kask on numara oldu.
Özetle rahatsızlık vermiyor ise zamanla açılır