Kask Aldım dar gibi geliyor.

Kafama sokarken zor giriyor normalmi bilmiyorum. 58.5 gelmişti kafam mezurayla olcutugumde bende L Beden aldım. kafama giriyor ama sıkıyor gibi hissettiriyor insanı. İlk Kaskım normalmi bilmiyorum yardım edinnnn.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hocam bide bunda S2FF353 SPOİLER diye bir parça da çıktı bunu nereye takicam anlayamadım.
Resmini atar mısınız görelim. Spoyler genelde arkaya takılıyor ama birleşik bir şekilde size teslim edilmiş olması lazımdı.

Abi sen chatGPT değil misin maaşlar yatmadı sanırım bize soru sormaya başladın
herşeyi Bilecek değiliz ya :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Resmini atar mısınız görelim. Spoyler genelde arkaya takılıyor ama birleşik bir şekilde size teslim edilmiş olması lazımdı.

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
hocam bunun segmanlari var yapıştırma değil ki
Tamam nereye takacağını göresin diye attım videoyu . Helmetin üst kafa kısmının hemen arkasında giriş dişleri görünür muhtemelen

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Kaskın süngerleri zamanla inceliyor alırken hafif sıkıyor olması lazım zaten.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Yolculuktan sonra aşırı baskıdan dolayı rahatsızlık yoksa iyidir o.
Biraz açar zamanla.
Seneler önce Agv almıştım hafif sıkıyordu hala hafif sıkıyor açmadı. 🙂 Kaliteden heralde.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kask kafaya üstten baskı yapıp kafanın üst kısımlarını ağrıtıyorsa kötü, yalnızca yanlardan ve yanakları sıkıyorsa açılır zamanla.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aşırı rahatsızlık vermiyorsa kaskın sıkı olması iyidir

Motosikleti
Honda CRF250L
Ben de bu sene Yeni bir kask aldım, kaskın boğaz kısmı çok dardı kafama zor giriyordu, girerken çıkarırken kulaklarım falan katlanıyordu :)
Ama kafama tam oturduğu için ve rahatsız etmediği için iade etmedim.

Kaskı kullanmadığım zamanlarda kaskın boğaz kısmına küçük bir tencere sokulu halde bıraktım 2 hafta olmadan kask on numara oldu. :)

Özetle rahatsızlık vermiyor ise zamanla açılır

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de bu sene Yeni bir kask aldım, kaskın boğaz kısmı çok dardı kafama zor giriyordu, girerken çıkarırken kulaklarım falan katlanıyordu :)
Ama kafama tam oturduğu için ve rahatsız etmediği için iade etmedim.

Kaskı kullanmadığım zamanlarda kaskın boğaz kısmına küçük bir tencere sokulu halde bıraktım 2 hafta olmadan kask on numara oldu. :)

Özetle rahatsızlık vermiyor ise zamanla açılır
Kaskı giyerken kulaklar katlanmasın diye kafana buff geçir. Ama sıkı bir buff olsun, kimi bufflar fazla sıkmıyor yine kulaklar katlanıyor. ben kaskı giyerken bir yandan parmaklarımla kulaklarımı tutuyorum katlanmasın diye, buff da olsa yine biraz katlanıyor bazen. Çok rahatsız edici bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar