kasap rus motorcu...

bu adam kesin ölüdür,yanında birilerini götürdümü acaba:silent:

çok iyi bir sürücü bu.ölür mü dersiniz ölür ama kendi hatası yüzünden öleceğini sanmam.bir araç sürücüsünün hatası yüzünden canından olur.videoda karşıdan arabalar gelirken hepsi 0 gectiler ama dengesiz bir araç sürücüsü vurabilirdi.

bomboş yolda kafasına göre kullandığına, sağa-sola gözüken arabaları videoya sonradan monte ettiğine ve izleyen herkese şaka yaptığına inanmak istiyorum.

bomboş yolda kafasına göre kullandığına, sağa-sola gözüken arabaları videoya sonradan monte ettiğine ve izleyen herkese şaka yaptığına inanmak istiyorum.

mükemmel bir montaj olmalı yani..:p
ama malesef montaj değil kasap...:queen:
arabalardan biri en azından kapıyı açsa ::sos::::rantinp:::xs26::

Bu herif yıllarca kuryelik yaptıktan sonra R1 sahibi olmuş bence..:p

videoda hızlandırma oldugunu düşünüyorum. ayrıca kaska takılan kameraya açılı harici bir mercek takmış olmalı. görüntüleri dikkatle izlerseniz mesafeler bir motosikletin geçemeyecegi kadar dar gözüküyor ama sorunsuz bi şekilde hızlıca geçiyor.

sonuç olarak adam boş degil makinanın hakkını veriyor ama o kadarda abartılacak bir durum yok. nedeni ise hızlandırma yapılmış ve harici mercek var kamerada.

videoda hızlandırma oldugunu düşünüyorum. ayrıca kaska takılan kameraya açılı harici bir mercek takmış olmalı. görüntüleri dikkatle izlerseniz mesafeler bir motosikletin geçemeyecegi kadar dar gözüküyor ama sorunsuz bi şekilde hızlıca geçiyor.

sonuç olarak adam boş degil makinanın hakkını veriyor ama o kadarda abartılacak bir durum yok. nedeni ise hızlandırma yapılmış ve harici mercek var kamerada.

Bencede hızlandırma var gibi çünkü değişik arabalar yanında geçerken trafik olmasına karşı hızlılar...

1- Video'da bildiğim kadarıyla oynama yok.
2- Rusyayı bilmem ama Ukrayna'da trafik kültürü bizden daha fazla gelişmiş. Ruslar Ukraynalılara köylü der oysaki...Muhtemelen Rusya'da daha iyidir. Yol ortasında kapısını açan zor görürsünüz.
3- Video'yaki Red Devil (Black Devil mıydı yoksa) bir forumda yazıyordu bu videoyla ilgili yazısını diğer açılan konuda çevirmiştim...
4- Red Devil sanırım bir motosiklet kazasında can verdi.
5- Videonun başındaki yazı çok hoş: "Bir motorcunun hayatından birkaç dakika , bir çok insanın hayatının tamamından daha ilginç olabilir."

1- Video'da bildiğim kadarıyla oynama yok.
2- Rusyayı bilmem ama Ukrayna'da trafik kültürü bizden daha fazla gelişmiş. Ruslar Ukraynalılara köylü der oysaki...Muhtemelen Rusya'da daha iyidir. Yol ortasında kapısını açan zor görürsünüz.
3- Video'yaki Red Devil (Black Devil mıydı yoksa) bir forumda yazıyordu bu videoyla ilgili yazısını diğer açılan konuda çevirmiştim...
4- Red Devil sanırım bir motosiklet kazasında can verdi.
5- Videonun başındaki yazı çok hoş: "Bir motorcunun hayatından birkaç dakika , bir çok insanın hayatının tamamından daha ilginç olabilir."

5. maddeye katılmakla birlikte aklıma bir söz geldi...
ne ekersen onu biçersin...
arpa ekipde darı biçemeyeceğin gibi trafikte böyle motosiklet kullanırsan veremden, kanserden ölemezsin...sanırım anlatabilmişimdir...

@sametagir : üstad ben de montaj olmadığını biliyorum da inanmak istemedim sadece :)

bu tarz videolar çekip çekip youtube'da facebook'ta paylaşıma koyan, motosiklet görmemiş bilmeyen insana bizi böyle tanıtan rus arkadaşları kınıyorum.
bunları izleyen gören vatandaş bi kaza olduğunda acaba demez mi, bunlar zaten ölümüne sürüyo ölsün hıyarlar diye..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar