kasap rus motorcu...

felakat valla. Bilgisayar oyunundaymis gibi gidiyor herif ama telafisi yok unuttmus sanirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu herkesin facebok u yokki seyretsin

abi ben biraz bilgisayar özürlü!!!:p olduğum için bunu düşünemedim..anlayan arkadaşlar izlenebilecek şekle getirirlerse sevinirim...
bu arada bu adam istanbulda trafikte bunu yapsa dakikasına kalmaz arabalardan biri ile akraba olur:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ben biraz bilgisayar özürlü!!!:p olduğum için bunu düşünemedim..anlayan arkadaşlar izlenebilecek şekle getirirlerse sevinirim...
bu arada bu adam istanbulda trafikte bunu yapsa dakikasına kalmaz arabalardan biri ile akraba olur:p
ben de facebok muhalifiyim :)
kimseye eklenmeyecegim.kimseyi eklemeyecegim,
bagırsakları gaz dolunca osurmak yerine face de paylasanlardan olmayacagım
facebok ve twitter ı olmayan banal bir adam kalmak daha huzur verici sanırım.

MkD

linki bozuk vermişsiniz
tıklayınca oturum aç diyor...:mrgreen:

Savaş Abicim sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün...kimseye eklenme ama sen her halukarda abimsin benim...telefonumda eklisin:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

linki bozuk vermişsiniz
tıklayınca oturum aç diyor...:mrgreen:

seyradenler nasıl seyrediyor o zaman??
anlamadım şimdi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş Abicim sen beni güldürdün,Allahda seni güldürsün...kimseye eklenme ama sen her halukarda abimsin benim...telefonumda eklisin:p
....

Canım kardeşim
Rabbim cümlemizi güldürsün.

Bu can sadece bize ait değildir.Ben böyle adamlara '' vayy işte motorcu'' demem diyenlerede bozulurum. Boşuna dememiş şair;''Provası yok hayatın''.... Bende bir şey ekleyeyim:''Perde ise tek''.

MkD

seyradenler nasıl seyrediyor o zaman??
anlamadım şimdi....

üyelik yok izleyemiyorum demeye getirmişdim :wiinkk:
ama merak ettim hani,yapılabiliyorsa başka yerden linkle bir bakalım neymiş :mrgreen:

verilmiş tamamdır :mrgreen:

böyle adamlara usta sürücü denmez bence..sadece beyinsiz denir...aradan bir aracın kafa göstermesinin sonuçlarını düşünebiliyormusunuz???
ben düşünmek istemiyorum..sonra araba sürücülerine küfür ediliyor..hakedenlere edilsin tabi de olası bir kazada bu ve bunun gibi motorcuların da hiç suçu yokmuş gibi davranılmasın....

Herzamanki gibi başarısız bir intihar girişimi.
Birgün başarılı olduğunda rus forumlarında haberi verilir ve bizim burada yaptığımız gibi kim hatalı tartışmaları yapılır"gereksiz yere". ( umarım yalnız ölür)

sanki NFS oynuyorum sandım bi an..

son saniyelerde nasıl geçiyordu araçların arasından öyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar