Kaş 2014

Motosikleti
Honda sh125
ortalama hızın neydi bu gezide onu merak ediyorum :)

Güven bey gezi raporlarınızı yakından takip ediyorum.. Açıklamalar ve fotoğraflar çok güzel.. Tebrik ederim.

afiyet şeker olsun çok güzel gezi olmuş disiplininde mükemmel olmuş, takipteyiz seni, maşallah.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
ortalama hızın neydi bu gezide onu merak ediyorum :)
Çok değil. Ortalama 80 km. gibi bir rakam çıkıyor. :wiinkk:
Güven bey gezi raporlarınızı yakından takip ediyorum.. Açıklamalar ve fotoğraflar çok güzel.. Tebrik ederim.

Teşekkürler Salih'çim. :cat:
afiyet şeker olsun çok güzel gezi olmuş disiplininde mükemmel olmuş, takipteyiz seni, maşallah.
Çok teşekkürler Hasan. :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
İlk yorum bana nasip oldu.

Çok güzel bir gezi olmuş. Evinden çıkamayanlara paylaşım için teşekkürler :rendeer:
İlk yorum için teşekkürler Arda. :cat:

10 numara 5 yıldız gezi olmuş tebrik ederim :)
Teşekkür ederim Murat. :)

Abi seni dağda bayırda kampta görmeye alışmışız işin içinde bu kadar uzun soluklu asfalt olunca garibimize gitti ::cherry: :queen:..

Maşllah abi asız belasız süper gezi olmuş Eline emeğine sağlık..
Ara sıra değişiklik iyi oluyor Soa. :)
Teşekkürler.:cat:

"ve evimin garajı" yazısını görünce resmen üzüldüm! o kadar keyif aldım ki resim ve yazıları okurken, gerçekten mükemmel bir gezi ve mükemmel bir anlatım olmuş, imrendim. paylaşım için teşekkürler.
Beğendirebilmişsem ne mutlu bana.
Teşekkür ederim Pardus.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Gezi güzel olmuş.
Vallahi hayret ettim bir günde o kadar yol motorla.
Akıl işi değil :)
Benim gözüm kesmezdi vallahi de billahi de.
Cesaretinizi kutlarım.
Teşekkürler Zizulander.:)
Yollar gitmek için. :wiinkk:

Güven abi harikasın, süper, kısa zamanda bu kadar km helal olsun, gezdiğiniz yerler de çok süper, resmen terapi olmuş bence bu gezi sizin için :cat:
Aynen öyle oldu Yusuf'çum.
Teşekkür ederim. :cat:

yozgat a benzin almak için girdiğiniz yol atatürk yolu ve çok zevkli güzel bir yoldur... çeşmnin suyuda çok güzeldir...
Yozgat'ı ilk kez gördüm. Çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. :cat:
Çeşmenin suyu da gerçekten çok leziz idi.
Teşekkürler Ramazan. :cat:

sayın abim güven 61,benim gözümde gezmesini bilen ender kişiliklerden birisiniz,size yakışır bir gezi olmuş, fotoğraflarda güzel olmuş, kısacası 10 numara bir gezi olmuş,saygılar sayın abim...
İltifatına ve güzel mesajına teşekkürler Mesut Hocam. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaş cok guzel.. Guzel bi tercih olmus.. Paylaşım icin tesekkurler.

Ohh be, Sıtkı abi saolasın, oturduğum yerden mavi tur yaptım, hatta Kaş'ta yüzdüm :cat:

(Alışıldık Sıtkı abi netliği yok "foto'larda" acaba makinayımı değiştin abi, yahut iso değerlerinde'mi sıkıntı, manuelde gibime geldi :p )

Motosikleti
Kaş cok guzel.. Guzel bi tercih olmus.. Paylaşım icin tesekkurler.
Teşekkürler Busel.:wiinkk:

Ohh be, Sıtkı abi saolasın, oturduğum yerden mavi tur yaptım, hatta Kaş'ta yüzdüm :cat:

(Alışıldık Sıtkı abi netliği yok "foto'larda" acaba makinayımı değiştin abi, yahut iso değerlerinde'mi sıkıntı, manuelde gibime geldi :p )
Sorma...:)
G-9 arızalandı. 400D büyük diye yanıma almak istemedim. Nikon Coolpix bugünlerde tatsız. Bundan dolayı rafta duran, hiç kullanmadığım Fujifilm S 5700'ü kullandım bu gezide. Haliyle fotolar biraz tatsız oldu.:pale:

Yorumuna teşekkürler Carbondioxid. :)

Muhtesem bi gezi olmus abi eline saglik kazasiz belasiz boyle nice guzel gezilere diyim :)

:cat:sayın abim onceliklle 1666 km yol 1 günde hemde Türkiyem yollarında saygı duyuyorum.. bizde 500 km yol yapınca yol yaptık diye geçiniyoruz güzel gezilerin paylaşımlarını sabırla bekliyorum paylaşım için teşekkürler tekeriniz düz bassın izmirden sevgilerle.

Motosikleti
:cat:sayın abim onceliklle 1666 km yol 1 günde hemde Türkiyem yollarında saygı duyuyorum.. bizde 500 km yol yapınca yol yaptık diye geçiniyoruz güzel gezilerin paylaşımlarını sabırla bekliyorum paylaşım için teşekkürler tekeriniz düz bassın izmirden sevgilerle.
Teşekkür ederim Utk.:cat:

hocam fotoolar çok güzel gezdiğiniz yerler de öyle
ilk gün 23 saat duraksız motosiklet kullanmanız ve yaptığınız km takdire şayan
kaş-hatay güzergahını geçen sene ben de gitmiştim.gerçekten bütün motosikletçi gezginlerin gitmesi görmesi gereken yerler
emeğinize tekerinize sağlık :bestmt:

Motosikleti
hocam fotoolar çok güzel gezdiğiniz yerler de öyle
ilk gün 23 saat duraksız motosiklet kullanmanız ve yaptığınız km takdire şayan
kaş-hatay güzergahını geçen sene ben de gitmiştim.gerçekten bütün motosikletçi gezginlerin gitmesi görmesi gereken yerler
emeğinize tekerinize sağlık :bestmt:

Çok teşekkürler Speed. :cat:
Umarım yollarda karşılaşırız. :wiinkk:

Abi zaten Kaş ve su altı gözümde tüterken iyi geldi. 10 numara olmuş ellerine ayaklarına sağlık. Ama o kadar yolu gidip neden dalmadın? Onu merak ettim doğrusu.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
Abi zaten Kaş ve su altı gözümde tüterken iyi geldi. 10 numara olmuş ellerine ayaklarına sağlık. Ama o kadar yolu gidip neden dalmadın? Onu merak ettim doğrusu.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Özlemini bir nebze de olsa giderebildiysem ne mutlu bana Sadık.

Bilemiyorum, hazırlık safhası gözüme büyüdü. Bu yüzden dalmadım. Onun yerine yüzdüm. :wiinkk:

Teşekkürler. :cat:

Anadolunun bozkırlarınıda tatil beldelerini de kapsayan güzel bir gezi olmuş.Anlatım ve resimler muhteşem darısı başımıza

Motosikleti
Anadolunun bozkırlarınıda tatil beldelerini de kapsayan güzel bir gezi olmuş.Anlatım ve resimler muhteşem darısı başımıza
Amin. İnşallah yaparsınız. Zira çok keyifli.
Teşekkür ederim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar