Çok değil. Ortalama 80 km. gibi bir rakam çıkıyor. :wiinkk:ortalama hızın neydi bu gezide onu merak ediyorum![]()
Güven bey gezi raporlarınızı yakından takip ediyorum.. Açıklamalar ve fotoğraflar çok güzel.. Tebrik ederim.
Çok teşekkürler Hasan. :cat:afiyet şeker olsun çok güzel gezi olmuş disiplininde mükemmel olmuş, takipteyiz seni, maşallah.
İlk yorum için teşekkürler Arda. :cat:İlk yorum bana nasip oldu.
Çok güzel bir gezi olmuş. Evinden çıkamayanlara paylaşım için teşekkürler :rendeer:
Teşekkür ederim Murat.10 numara 5 yıldız gezi olmuş tebrik ederim![]()
Ara sıra değişiklik iyi oluyor Soa.Abi seni dağda bayırda kampta görmeye alışmışız işin içinde bu kadar uzun soluklu asfalt olunca garibimize gitti ::cherry: :queen:..
Maşllah abi asız belasız süper gezi olmuş Eline emeğine sağlık..
Beğendirebilmişsem ne mutlu bana."ve evimin garajı" yazısını görünce resmen üzüldüm! o kadar keyif aldım ki resim ve yazıları okurken, gerçekten mükemmel bir gezi ve mükemmel bir anlatım olmuş, imrendim. paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler Zizulander.Gezi güzel olmuş.
Vallahi hayret ettim bir günde o kadar yol motorla.
Akıl işi değil
Benim gözüm kesmezdi vallahi de billahi de.
Cesaretinizi kutlarım.
Aynen öyle oldu Yusuf'çum.Güven abi harikasın, süper, kısa zamanda bu kadar km helal olsun, gezdiğiniz yerler de çok süper, resmen terapi olmuş bence bu gezi sizin için :cat:
Yozgat'ı ilk kez gördüm. Çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. :cat:yozgat a benzin almak için girdiğiniz yol atatürk yolu ve çok zevkli güzel bir yoldur... çeşmnin suyuda çok güzeldir...
İltifatına ve güzel mesajına teşekkürler Mesut Hocam. :cat:sayın abim güven 61,benim gözümde gezmesini bilen ender kişiliklerden birisiniz,size yakışır bir gezi olmuş, fotoğraflarda güzel olmuş, kısacası 10 numara bir gezi olmuş,saygılar sayın abim...
Teşekkürler Busel.:wiinkk:Kaş cok guzel.. Guzel bi tercih olmus.. Paylaşım icin tesekkurler.
Sorma...Ohh be, Sıtkı abi saolasın, oturduğum yerden mavi tur yaptım, hatta Kaş'ta yüzdüm :cat:
(Alışıldık Sıtkı abi netliği yok "foto'larda" acaba makinayımı değiştin abi, yahut iso değerlerinde'mi sıkıntı, manuelde gibime geldi)
Maşallah Güven, Maşallah....Allah daim etsin...
Muhtesem bi gezi olmus abi eline saglik kazasiz belasiz boyle nice guzel gezilere diyim![]()
Teşekkür ederim Utk.:cat::cat:sayın abim onceliklle 1666 km yol 1 günde hemde Türkiyem yollarında saygı duyuyorum.. bizde 500 km yol yapınca yol yaptık diye geçiniyoruz güzel gezilerin paylaşımlarını sabırla bekliyorum paylaşım için teşekkürler tekeriniz düz bassın izmirden sevgilerle.
hocam fotoolar çok güzel gezdiğiniz yerler de öyle
ilk gün 23 saat duraksız motosiklet kullanmanız ve yaptığınız km takdire şayan
kaş-hatay güzergahını geçen sene ben de gitmiştim.gerçekten bütün motosikletçi gezginlerin gitmesi görmesi gereken yerler
emeğinize tekerinize sağlık :bestmt:
Özlemini bir nebze de olsa giderebildiysem ne mutlu bana Sadık.Abi zaten Kaş ve su altı gözümde tüterken iyi geldi. 10 numara olmuş ellerine ayaklarına sağlık. Ama o kadar yolu gidip neden dalmadın? Onu merak ettim doğrusu.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Amin. İnşallah yaparsınız. Zira çok keyifli.Anadolunun bozkırlarınıda tatil beldelerini de kapsayan güzel bir gezi olmuş.Anlatım ve resimler muhteşem darısı başımıza