kartal sahilde balığa gidiyorum....

F54

sakarya istanbul arası tam ortadayım buraya gelin sakaryaya da yakın istanbulada :)

mis gibi hava tertemiz barajlar yemyeşil balık desen ganimet maksat muhabet olsun ramazan sokma bizi istanbul sitresine bilader :p:cat:

bu arada yuvacıkta da balık çıkıyor ne olur ne olmaz sen takımları al yanına sohbet ederken bir yandan da zil seslerini kesersin :queen:

tahtalı ya mı gidelim yani irfan usta ? benim için fark etmez maksat muhabbet ama balık ta yakalasak hiç fena olmaz değil mi?

Tabiiki Ramço kardeş davet edilirsem neden olmasın.Eğer bi organizasyon yaparsanız iki üç gün önceden haberim olursa seve seve.On sene kadar önce ömerliye bi kaç kere gitmişliğim var ama son yıllarda azaldığı söyleniyordu.Evet elmalının balığı biraz batak kokusuna sahip ama alıştıkta.Amaç spor ve kardeşlikse varım balık çıkmasada olur.

evet arkadaşlar şuan eve geldim.. ebubekir 1 saat kadar uğraştım... millet evinde oturamamış erkenden gelip güzel yerleri kapmış.... bana tutacak yer kalmamış... dönüşte kartalda çay içip evimize geldik....

samet abi bir dahaki sefere banada haber verirsen birlikte gideriz...

izmit tarafınada gelebilirim düzceyede ... yeterki siz davet edin bu gün balığa gidiyoruz diye...

tamam aklımdasın ;) ama henuz burdakı nehır ve gollerdekı yasak kalkmadı hazıran temmuzda offf dıyorum :cat:

F54

evet beyler ne tarafa gidiyoruz biraz ilgi ve katılım olacak gibi:wiinkk:

bana sakaryada uyar düzcede ömerlide.. yeterki siz isteyin ben geleyim..ortak bir noktaya karar verelim ortak birde zaman ben her yola varım dostlar.... yeterki boll muhabbet bol balık ve mangallı bir gün olsun....

arkadaşlar burdaki balık sezonu tam anlamıyla açılmadı ama ben derim ki toplanalım herkeze az cok yakın olan bı göle turna yakalamya gidelim derim balık tutamasak bile mangalımızı yapar sohbetımızı eder mısler gıbı vakıt gecırırız nedersınız? bu arada düzcede turna yakalanıcak yer var fakat eskısı gıbı balık bırakmadıklar sans olasılıgı cok dusuk :( ama yakaladıgınız zamanda buyuk balık yakalıyosunuz :) benım fıkrım bu baska fıkrı olan varsa msn ve pm den ualaslım bırbırmıze yada burda yayınlayalım bulusup gıderız.bu arada ben vardıyalı calısıyorum pazar gunlerı genelde bosum ınsallah hep beraber olabılcegımız gunde cıkar gıderız.evet fikirleri alıyım ? :)

czary_81 benim için gidilecek yerin zamanın önemi yok... 21 haziranda bir hafta servis çekeceğim..o tarihe denk gelmesin yeter... siz düşünün diyer arkadaşlarda fikirini beyan etsin bana her türlü uyar.. sakarya düzce bolu ömerli elmalı veya neresi olursa.. amaç birlikte olmak sohbet etmek ve gönülleri hoş tutmak...

F54

evet yeri bi kararlaştırabilsek birşeyler olacak galiba piyanist irfan da birşeyler yazsa ona göre rotayı çizsek sakaryada öyle baraj çok fakat birşey çıkmıyor yani bende düzce ömerli veya izmitte gidilecek bi yere daha sıcak bakıyorum yani

ben yarın sabah gitmeyi düşünüyordum ama sanırım yağışlı ve serin olacak..vazgeçtim....:pr:

F54

aynı soruyu ben soracaktım...

ben seçim haftası müsaitim yani ayın 10 ile 11.12 si boşum eger şartlar oluşursa düzce ömerli veya izmitte herhangi bir yerde tanışmak isterim ama tabi ilk önce senle benden başka gelecek birilerini bulmamız gerek diye de düşünüyorum hani demiştik ya 5 kişi olursa olabilir diye yani benim için sorun olmaz maksat muhabbet olsun irfan dan da ses yok ona bi özelden mesaj yazsak mı acaba? yani yıllık izinde değişik birşeyler yapmak istiyorum maksat balık tutmak olsa o kadar yol gelene kadar eve 8 km yakında göl var oraya giderim ama maksat değişiklik olsun ben böyle düşünüyorum gezmek yemek içmek varsa bende varım ramço:cat:

ben seçim haftası müsaitim yani ayın 10 ile 11.12 si boşum eger şartlar oluşursa düzce ömerli veya izmitte herhangi bir yerde tanışmak isterim ama tabi ilk önce senle benden başka gelecek birilerini bulmamız gerek diye de düşünüyorum hani demiştik ya 5 kişi olursa olabilir diye yani benim için sorun olmaz maksat muhabbet olsun irfan dan da ses yok ona bi özelden mesaj yazsak mı acaba? yani yıllık izinde değişik birşeyler yapmak istiyorum maksat balık tutmak olsa o kadar yol gelene kadar eve 8 km yakında göl var oraya giderim ama maksat değişiklik olsun ben böyle düşünüyorum gezmek yemek içmek varsa bende varım ramço:cat:

bana uyar o tarihler arası... üstelik ömerlide güzel yerler vardı balık tutmak açısından... en az 5 kişi lazım..... mangal muhabbet.....

F54

http://www.avcilarmekani.com/frmasc1570-gun0-baslangic15 ramço biz balığa gideceğiz diyoruz fakat sazan sezonu kapalı ve temmuz başı açılıyor bizim iş yatar bence iki balık tutacağız diye olta başı 600 tl civarı ceza yemek hiçte iyi olmaz bence biz bu işi temmuz ayına bırakalım benim işler o zaman da müsait oluyor yılllık izinler bitiyor ve vardiye normale dönüyor haftada 3 gün izin oluyor..

http://www.avcilarmekani.com/frmasc1570-gun0-baslangic15 ramço biz balığa gideceğiz diyoruz fakat sazan sezonu kapalı ve temmuz başı açılıyor bizim iş yatar bence iki balık tutacağız diye olta başı 600 tl civarı ceza yemek hiçte iyi olmaz bence biz bu işi temmuz ayına bırakalım benim işler o zaman da müsait oluyor yılllık izinler bitiyor ve vardiye normale dönüyor haftada 3 gün izin oluyor..

bana uyar sorun yapmıyorum hiç bişeyi ben.....:):):):) temmuz a kadar bekleyelim.. ben arada sahile inip takılırım ama temmuz u iple çekerim...

F54

bana uyar sorun yapmıyorum hiç bişeyi ben.....:):):):) temmuz a kadar bekleyelim.. ben arada sahile inip takılırım ama temmuz u iple çekerim...

peki ramço yaz bitmeden elbet biyerlere gideriz inşallah. hee unutmadan söyleyeyim yuvacık komple balık avına kapalı yazıyor 2008 de belki hala kapılıdır yarın takım götürmeyi düşünürsen bence araştır yoksa bi memura yakalandın mı yandın sanki vatan haini gibi muamele yapıyor su ürünleri veya ormancı av doga koruma memuru sakın yakalanma yasak zamanda zaten çok keyfi davranıyorlar birde suçlu olursan yandın jandarma bile onlardan daha insaflı bence gelir bakar eğer olta ile avlanıyorsan birşey demez ama ormancılara yakalanma:cat:

Beyler bende günübirlik heryere balık tutmaya gelebilirim. Haftasonları tabi. Bu ara boğazda balık akını varmış. Geçen akşam haberlerde gördüm. Adam 20 iğneli takım yapmış hepsinde balık vardı. Her attığında çekiyormuş. 10-15 kilo balık tutmuş amca.

evet arkadaşlar kartal sahile pendik sahile ömerliye gdiyorum.. bu sene hiç nasip olmadı ömerli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar