Karşı cinste ilk neye dikkat edersiniz?

Benim dikkatimi yüzündeki gülümseme çeker.
Bir kadının gülüşünün iç dünyasının işaretlerini taşıdığına inanırım.
Nede olsa insan gülebilen tek canlıdır :queen:

önce gözler ve bakış ve gülümsemedeki doğallık. Sonra süzerim inceden modifiye ve doğal bölümler arasında orantıyas bakarım. 3 G yi de unutmam tabi. Doğal güzelliği tercih ederim. Lens, Sünger destekleri abartılmış, çamaşır, abartılmış makyaj kafamı başka yere çevirtir benim.

conqueror' Alıntı:
gaffar kardeşim belliki senin internet hep yavaşşş...
bu kadar large olduğuna göre.. :p

Kardeşim large'lıkla ne alakası var. 3G'nin üçüncüsünü açık olarak yazmak mı genişlik oluyor. Onu yazmadan 3G olamadığı için yazdık heralde. Öyle soruya böyle cevap.

holy_diver' Alıntı:
güzellik bir bütündür ayrısı gayrısı olmaz ayrıca çirkin kadın yoktur az VOTKA vardır :queen:

Kanka sana katılıyorum , çirkin kadın yoktur, bakımlı bakımsız diye ayırabiliriz mesela... :rendeer:

Bu topic erkeklere açılmadı bayanlar nerdesiniz, aranızda gruplaşmaktan başka bir işiniz yok tabiiii :queen:

way be bu arkadaşları toplayıp istiklale çıkarıcan.. otursunlar seyretsinler... :flower: 3g 2b veyahut 4h anca bakarsınız :bounce:

öhhöm!!
Efendim ben kadında öncelikle göğüs kısmına bakarım evvvet bu benim için çok önemlidir efendim...Hatta bu huyum yüzünden bazen kendimi sorguluyorum niye sadece oraya odaklanıuyorsun deyyii...
2.sırada kalçalar gelir efendim veeee en son olarakta suratına bakarım oneee :queen: ne lan bu karının suratı :farao: :queen:
sonuç olarak 1.sırada iç güzellik 2.sırada yüz güzelliği sonrada diğer güzelliklere bakmak lazımmış?? kıvırrrrrrrrrrr 60 70 80 100 e kadar yolu var :queen: :queen:

:mrgreen: Dostum önce PATİ'lerine bakarım :queen:

Şaka şaka

ellerine bakarım eskiden gözlere bakardım ama şimdilerde boyadan başka birşey görünmüyor :rendeer:

yüzüne bakarım :thumleft:
boyuna bakarım.gerçi daha yaşıtlarımdan benim boyumu pek geçen kız göremedim ama çok mu kısa die bakarım :cyclopsani: :bounce:

SAVASXXL' Alıntı:
öhhöm!!
Efendim ben kadında öncelikle göğüs kısmına bakarım evvvet bu benim için çok önemlidir efendim...Hatta bu huyum yüzünden bazen kendimi sorguluyorum niye sadece oraya odaklanıuyorsun deyyii...
2.sırada kalçalar gelir efendim veeee en son olarakta suratına bakarım oneee :queen: ne lan bu karının suratı :farao: :queen:
sonuç olarak 1.sırada iç güzellik 2.sırada yüz güzelliği sonrada diğer güzelliklere bakmak lazımmış?? kıvırrrrrrrrrrr 60 70 80 100 e kadar yolu var :queen: :queen:

tipik türk erkeğisin abi, herkesin söyleyemediğini söylemişin, helal sana.... :queen:

Once gozlerine bakarim..... Gozler cok onemlidir benim icin... :bounce:
Sonra goguslere tabiiki.... Gogusler de ideal ise.... :joker:
Son olarak ta ayak bileklerine....ince olmalidir... :cat:
En son olarak ta boyuna tabii... :)
Bacak boyu da vücuda gore orantili ise.... üüüüüüüüüüf

:queen:

ben baştan aşşa süzer bakarım hoşuma giderse :queen: sırayla her yerini incelerim :santa:

çok samimi olarak; önce şöyle çok genel süzerim eğer tipimse biraz keserim sonra onun buna tepkisine bakarım. (genelde hoş tepkiler gelir :bounce: :queen:) sonra duruşuna gülüşüne konuşma şekline tabi bunlar için en başta söylediğim tipimse demiştim bunda da doğal bi güzellik duruluk saflık ararım her baktığımda bu kız benim meleğim demeliyim :salut: valla kendi yazdıklarımdan etkilendim yaww :salut: :salut: :salut: :pale: :pale: ama hepsi tamamen hissettiklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar