Karşı cinste ilk neye dikkat edersiniz?

Ne dikkat edicem! Mümkün olduğunca gözlerimi kapayıp bakmamaya çalışıyorum.. :wiinkk:
Ne olur, ne olmaz.. :pl: doldurur.. :p :mrgreen:

azen, iç güzelliğine dikkat ederim diye yazmadım kanka, tercih ederim dedim... :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Meper aramızda ne kadar yalancı varmış :cherry:

daha ne kadar dürüst olayım kuzen...yazdım işte baktığım adresleri

güzellik bir bütündür ayrısı gayrısı olmaz ayrıca çirkin kadın yoktur az VOTKA vardır :queen:

3G arkadaşlar :Göz, Göğüs,G.t

Ben daha çok ortadaki G ile ilgilenirim.

ortadaki G olacak ki sonra diğer iç güzellik falan filana bakayım... :cherry:
o yoksa şansı yok... :cherry:

Walla genelde herkes fiziğe bakar.Yalan diyen varsa çıksın.Bağırsın :p

Ben önce fiziğine bakarım.Benim için zayıf ve uzun boylu olmalı.Zayıflara karşı zaafım var.Yane fizik ve gözler. :bounce:

topıci okurken ilk başta hersey guzeldı sonra biri kuyuya tas atmıs herkes sapıtmıs gercekler gun yuzune cıkmıs

ben fiziğine bakmam.
hal, hareket ve davranışlara bakarım.
çünkü bağdata ne zaman insem bütün kızlar aynı. seri üretim. hiç bir şekilde fabrika hatası yok.
:queen: :queen: :queen:

Orası burası yok kardeşim ilk bakışta adamın nefesini kesmeli kadın dediğin tabi buda yanlış anlaşılmasın hafif meşref,fingirdek kadındanda nefret ederim.

arkadaşlar tanıştığım bir bayanda ilk olarak fiziğe ve ardından ayaklara bakarım giydiği ayakkabı onun tarzını belirleyen büyük bi unsur bence

gözler vede sözler işte hepsi bu ama ilkönce bakışlarıyla etkilemesi gerekirki sözlerini dinleyeyim :rendeer:

Açık olmak gerekirse önce yüz daha sonra göğüsleri zoomlarım,aşşağı doğru da süzerim, ne yalan söyleyeyim ancak karşımdakinin dikkati başka bir taraftayken bu işlemleri sırsayıla yerine getiririm.Yoksa ayıp.cık cık cık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gaffar' Alıntı:
3G arkadaşlar :Göz, Göğüs,*öt

Ben daha çok ortadaki G ile ilgilenirim.

2 numaralı G den baslarım sonra 1 ve 3 napıım yapım boole. :pr: :pl: :pr: :pl: :pr: :pl: :pr: :pl:

fizik bence ilk tanıştıgım anda önemlidir ve sonuna kadar önemli kalır :cat: sonun ne kadar süreceginide hal ve hareketleri belirler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topic kendini aşmış bence
modların yakın ilgi alakasını bekliyor...

gaffar kardeşim belliki senin internet hep yavaşşş...
bu kadar large olduğuna göre.. :p

evet bence de ilk bakışta fizik ama inanın sonradan o kadarda önemi kalmıyor arkadaşlar...bence beyin önemli neyi paylaşıp hangi dilden konuşup anlaştığımız önemli şayet fizik önemli olsaydı dünyanın en güzel kadınları terkedilmezdi. 3G den en önemlisi ve kalıcı olanı bence gözler .... düşünsenize ömür boyu size aynı belki de dahada sıcak bakacak birçift göz ve herzaman yanınız da olacak bir can yoldaşı hele bide fiziği size uygunsa ''kişiye göre değişir görecelidir'' daha ne istiyonuzzzzzzzzzzz abi yaaaaaaaaa.

cenabı ALLAH bütün motosiklet net camiasına kara kaşlı kara gözlü ''sarı kızıl kahverengi , esmer sarışın kumral da olabilir selvi boylu tatlı huylu hatunlar nasip etsin............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar