olduğun gibi görün...
Aglanacak halimize guler olduk ne garip degilmi ?
Genelevde gecen gunluk bir hayatın benzerini dizi yapıyorlar..
Ahlaken bilincaltımıza yerleştirip bunu daha sonra bu kurguların gercek hayatta oldugunda tepki boyutunun dusurulmesine hatta hiç ayıplanmamasına kadar bir surece sokuyorlar bizi..
Ama biz sadece guluyoruz..
Bir Aile yapımız kalmıstı bozulmadık..
Onunda .......... besyuz babanın tek evlatları...
Baska da tutunacak birşeyimiz kalmayacak aile yapımızda bozuldugunda....
Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış:mrgreen:; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim :mrgreen:
ne oldum degil ne olucam demeli insan...
![]()
birde bana sor ...zabahınan çift jambonlu tost oluyordum...şimdi halime gülüyorum...:cherry:
Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz:cherry: o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.
allah hepimizi sevdiklerimize bagışlasın.
Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz:cherry: o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.
allah hepimizi sevdiklerimize bagışlasın.
Abla ben metehan abiyi ezicek bi tramway'in icat edildigini düşünümüyorum henüz) maaşallah adam kapi gibi
) Metehan abi kizmiyorsun dimi, takiliyorum sana :rendeer:
İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım...ale: arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...
Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...ale:
harbi ol adam ol adam gibi adam ol
E bosuna dememisler abi bir nusubet bin nasihattan iyidir diye.. Şöyle eve 300-500 TL ceza makbuzu gelirse belki bir daha o tramway yoluna ters girmezsin abi))