Karşı cinse vereceğin tek ve en önemli öğüdün ne olurdu?

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aglanacak halimize guler olduk ne garip degilmi ?
Genelevde gecen gunluk bir hayatın benzerini dizi yapıyorlar..
Ahlaken bilincaltımıza yerleştirip bunu daha sonra bu kurguların gercek hayatta oldugunda tepki boyutunun dusurulmesine hatta hiç ayıplanmamasına kadar bir surece sokuyorlar bizi..
Ama biz sadece guluyoruz..

Bir Aile yapımız kalmıstı bozulmadık..
Onunda .......... besyuz babanın tek evlatları...
Baska da tutunacak birşeyimiz kalmayacak aile yapımızda bozuldugunda....

bu halid ziya'nın romanlarında zaten genel itibarıyla bir ahlak problemi var niyeyse. kitabını okumadım, dizisini hiç seyretmem.

bunun dışında bizim milletin bu tür abuk sabuk dizilere olan merakını sorgulamaya hiç gerek bile yok. aşk-ı memnu, yaprak dökümü ve bunlar gibi bugüne kadar televizyona adapte edilmiş tüm kitaplar ne hikmetse televizyonda çok tutuyor da (zaten yapımcılar da bunu keşfetmiş, bir süre sonra tutunca da altın yumurtlayan tavuğu kesmemek adına, diziler devam etsin, cepler dolsun diye, uzattıkça uzatıyorlar. e böyle olunca da sayfa sayısı belli bir romanı sündürebilmek için bir süre sonra hikayenin kitapla uzaktan yakından alakasının kalmaması da normal hale gelmiş oluyor), bunları büyük hevesle izleyenlere "yahu kardeşim o kadar meraklıysanız şunun kitabını okuyun, biraz da edebiyat kültürünüz olur" deseniz, 1 sayfasına bile yaklaşmayacaklarına eminim.

Balkondan beni motosikletin üstünde seyreden eşime"Bak!!!geleceksen gel,yoksa arka selenin talibi çok bayan var"demek isterdim:p
Ama yemiyor:queen:

Super Moderator
Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış:mrgreen:; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim :mrgreen:

Tamamını okumadım ama, öğüt denince bile neler çıkmış:mrgreen:; ultimatom ver, amiyane tabirle ayar ver falan dense nasıl kan götürecek ortalığı merak ettim :mrgreen:

benim konularımda bir enteresanlık var heralde :cherry::queen:

'' Yüksek bir yere çık, kafa üstü atla, boynunu kır. Dünyaya bakış açın değişsin.'' hahaha :queen::queen: (aman diyim ha yapmayın,sonra sorumlusu ben olmayım:cherry::cherry: )

azla yetinmesini bilmeyen çogu hiç bulamaz...

ne oldum degil ne olucam demeli insan...

asla asla deme:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
olmaz olmaz deme olmaz olmaz :mrgreen:

Motosikleti
750x
Bir kağida imza atmadan önce iyice oku.. Çünkü iri yazılan sana verilenleri, minik yazılarda senden alınacaklari içerir.

birde bana sor ...:p zabahınan çift jambonlu tost oluyordum...şimdi halime gülüyorum...:cherry:

Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz:cherry: o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.
allah hepimizi sevdiklerimize bagışlasın.

Motosikleti
750x
Çok şükür ki gülebiliyorsunuz, espiriler yapıp bizleri de gülümsetebiliyorsunuz:cherry: o tramvay duramayadabilirdi . mt de açılan o başlıgın içergigi çok farklı da olabilirdi.

Abla ben metehan abiyi ezicek bi tramway'in icat edildigini düşünümüyorum henüz :)) maaşallah adam kapi gibi :)) Metehan abi kizmiyorsun dimi, takiliyorum sana :rendeer:

üzdümü gazla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin :bounce:derim mesela bende

İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım...:pale: arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...

Abla ben metehan abiyi ezicek bi tramway'in icat edildigini düşünümüyorum henüz :)) maaşallah adam kapi gibi :)) Metehan abi kizmiyorsun dimi, takiliyorum sana :rendeer:

Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...:pale:

Motosikleti
750x
İşte hayat bu...inanırmısın bu olayın gecesi Sultanahmetde bomba patladı 1 arka sokağındaydım...:pale: arkadaş şansa yaşıyoruz işte...şu an kalp krizi geçirmeyeceğimizinde bir garantisi yok ki...şimdi Heıdı gibi yaşayalımda demiyorum ama ne bilim işte kafa biraz karışık oluyor...

Hacı tramvay yolunda ters girdiğim günler geliyorda aklıma...sorumsuz biriyim...aslında suç ve ceza bağlamında başıma bir şerrin geleceğinden şüphem yok...:pale:

E bosuna dememisler abi bir nusubet bin nasihattan iyidir diye.. Şöyle eve 300-500 TL ceza makbuzu gelirse belki bir daha o tramway yoluna ters girmezsin abi :)))

Motosikleti
750x
harbi ol adam ol adam gibi adam ol

Üstadim sen karşı cinse böyle kadir inanir gibi sert çıkışlar yaparsan Bir daha ne onu görebilirsin nede adam olduğunu görebilirsin :queen:

E bosuna dememisler abi bir nusubet bin nasihattan iyidir diye.. Şöyle eve 300-500 TL ceza makbuzu gelirse belki bir daha o tramway yoluna ters girmezsin abi :)))

yok abi illa kafayı yarıp ayağı kırıp klozete otururken bile bi tarafım acıyacak ki akıllanayım...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar