Karneler nasıl arkadaşlar

evet bugun 25 ocak karne gunu okula gitmeden once konuyu acıyımda alan varsa yazsın dedim acısıyla tatlısıyla 1 donem bitti onemli olan bence notlar değil o donemi dolu dolu ve bol bilgili geçirmek ama tabi aileler taktir teşekkur bekliyor ben teşekkur alıyorum kesin not ortalamam:84,86 0,14 puanla taktiri kacırdım olsun ya hayırlısı olsun diyelim Allah herkese istedigi gibi bir karne versin

5 pekiyi aldım takdir yok teşekkür verdiler bende teşekür ettim

bi tane 3 4 tane 4 var karnede fizik 5 olsaydı taktir alıyordum ama nasip değilmiş gerisi 5 dur bi sayayım 1-2-3-4-5-6-7-8-9 9 tanede 5 var:mrgreen:

bende Karne yok ama 3 dersten kaldım arkadaşlar :p

üzülme abi ya calısır duzeltirsin valla bana bu karne cok koydu 2. donem cooooook calısacam

Son düzenleme:

ddh

benım ıdare eder acıkcası ama tam ıstedıgım gıbı degıl

Valla benim ufaklıklardan Yunuscanla beraber okula gidip
karnesini ve Teşekkür belgesini aldık...

Şuanda da büyük oğlum Emrah okulda birazdan karnesini alıp gelecek..Teşekkür deayrıca bekliyordu..
Bakalım hayırlısı......:wiinkk:

Şuanda da büyük oğlum Emrah okulda birazdan karnesini alıp gelecek..Teşekkür deayrıca bekliyordu..

Hay maşallah...

İkiside zehir gibi desene.. Babaya mı çekmişler ne:)

Fatih seni de tebrik ederim, inşallah 2.dönem takdir haberlerini de paylaşırsın :cat:

bende patrondan bir teşekkür aldım bugün yüklü miktardaki çeki masrafsız tahsil ettiğim için:p karnem nisanda gelecek bakalım ne kadar zam alıcaz, takdir mi teşekkür mü belli olacak :mrgreen:

eüüf sistem değişmiş eskiden 3,50 yi geçen teşekkür veriyolardı şimdi puan 70 e teşekkür veriyorlar benim 69,69 uyuz oldum dalga geçer gibi bilgisayarın tamamlaması gerekirdi diye düşünüyorum ama neysee boş işler bunlar:mrgreen:

OOoh ne güzel...

Valla iyi ki atlattım bugğnleri yıppii:queen:

Bir kırtasiyeci olarak...karnesini değiştirmemde yardımcı olmamı isteyen çocuklarla dolu...Durum vahim..
Zayıf getirdikleri için değil, bu derede ailelerinden korktukları için...
Arkadaşlar siz siz olun çocuklarınızı yanlış işler yapacak kadar korkutmayın.
Saygılar.

yok o ben diilim senin dedigin heykelin orda duruo dimi :D
bide salı pazarının orda bina altına girerken bi marauder gördüm onu incelemeye gidicektim dün saat cok gecti hırsız sanarlar die gitmedim :D
pazartesi istanbula gidiorm carsambaya kadr ordayım bi siyah marauderle anlastık gibi onu alıp döncez insala yada kızıltopraktan bi dragstar burdan karar verilmiyo istanbula gidip görünce kara veririz =))
bizde 250 jınlun var sarı uzun saclıyım ben görmüşsen aklında kalmıstır?

yok o ben diilim senin dedigin heykelin orda duruo dimi :D
bide salı pazarının orda bina altına girerken bi marauder gördüm onu incelemeye gidicektim dün saat cok gecti hırsız sanarlar die gitmedim :D
pazartesi istanbula gidiorm carsambaya kadr ordayım bi siyah marauderle anlastık gibi onu alıp döncez insala yada kızıltopraktan bi dragstar burdan karar verilmiyo istanbula gidip görünce kara veririz =))
bizde 250 jınlun var sarı uzun saclıyım ben görmüşsen aklında kalmıstır?
evet heykeldekini biliyorum sahibi bir avukat hatda...
neyse konuları burda dağıttık iyicene hayırlı olsun şimdiden motorun.

Bir kırtasiyeci olarak...karnesini değiştirmemde yardımcı olmamı isteyen çocuklarla dolu...Durum vahim..
Zayıf getirdikleri için değil, bu derede ailelerinden korktukları için...
Arkadaşlar siz siz olun çocuklarınızı yanlış işler yapacak kadar korkutmayın.
Saygılar.

:cat:Ailelerin baskısından dolayı her yıl karşılaştığımız bir durum:pale:Öğrenciler kendi değiştirmeye kalkıyor bazılarıda sahte olduğu belli olmasın diye bilinmiş kırtasiyelere gidip karne kağıdına renkli fotokopi çektiriyorlar...O nasıl oluyor demeyin anlatması uzun sürer:mrgreen:Ama en çok işe yarayan yöntemdir öğrencilere tavsiye edilir aman yani edilmez:queen::queen::queen:Öğrenmek isteyen olursa pm atınız:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:cat:Ailelerin baskısından dolayı her yıl karşılaştığımız bir durum:pale:Öğrenciler kendi değiştirmeye kalkıyor bazılarıda sahte olduğu belli olmasın diye bilinmiş kırtasiyelere gidip karne kağıdına renkli fotokopi çektiriyorlar...O nasıl oluyor demeyin anlatması uzun sürer:mrgreen:Ama en çok işe yarayan yöntemdir öğrencilere tavsiye edilir aman yani edilmez:queen::queen::queen:Öğrenmek isteyen olursa pm atınız:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Paşam naptın sen yaw..biz burda çocukları vazgeçirmeye çalışıyoruz sen bütün tiyoları verdin...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar