Karlar altında zavallı motorum

HULK 2-3 günlük sabit parktan sonra bu soğuk havalarda akü etkileniyor haberin olsun...

kardeş ben bu kar meselesi yüzünden şanslıyım çünkü dükkanıma koyuyorum motorumu temiz temiz duruyor sana bu yüzden allah yardım etsin zor işin ben şahit oldum arkadaşımın motor zinçirini kesip aldılar sen alarm taktır bence kasasız yollar :rendeer:

DeryaliYanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına.Soru sebebimi açıklayayım.Önümüzdeki eylül ayı itibarı ile istanbul'da yaşamaya başlayacağım kısmetse...Araştırma amaçlı sormuştum sadece...

yokyaw ultra kardeş. estagfurllah yanlış anlamadım seni. Gerekli açıklamayı da özeline yazdım.

Vay be aradan bir yıl geçti neredeyse
işte bunlarda
Dün sabah

aa.jpg

bb.jpg

cc.jpg

bende dışları koyuyordum ama balkon altına 5 gundur cok soguktu calısmadı zorlandı falan apartaman koydum sen nasıl oraya koydun onu calmasınlar yahu allah korusun

bende dışları koyuyordum ama balkon altına 5 gundur cok soguktu calısmadı zorlandı falan apartaman koydum sen nasıl oraya koydun onu calmasınlar yahu allah korusun

yok yaw site içersi burası. Giriş ve çıkışlarda güvenlik var içim rahat yani merak etmeyin. Ayrıca motor o kadar karın altında kalmaına rağmen çalışma sıkıntısı çekmiyorum. Bazen tek bazende en fazla 2 marşta alıyor ve gidiş geliş 100km olan işime gidip geliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar