Abicim bence o kapkalın masterlock ada güvenme demir makası hemen kesiyormuş.Kalın ince dinlemiyor.
Alarmlı disk kilidi ilk kez duydum. İşe yarayabilir. Bİrde şu var. Dylan 125 kg. 3 kişi tutup kamyona yükleyebilirler o zamanda disk kilidi işe yaramayabilir.
Hem Bir yere bağlayıp hemde alarmlı disk kilidi ikisibirden işe yarayabilir en azından caydırıcı olabilir.
Alarmlı disk kilidi ilk kez duydum. İşe yarayabilir. Bİrde şu var. Dylan 125 kg. 3 kişi tutup kamyona yükleyebilirler o zamanda disk kilidi işe yaramayabilir.
Hem Bir yere bağlayıp hemde alarmlı disk kilidi ikisibirden işe yarayabilir en azından caydırıcı olabilir.

Paylaşım için sağol. her türlü önlemi al motoruna.Bu arada karşı daire kiralık mış sanırım. Kaç para...
![]()
Hocam gel gel. İstanbul'da bulabileceğin en lüks ve en ucuz kirası olan yer burası. Gerçekten lüks her daireye digiturk yayını bilem var ammaaaaaa topllu taşıma yok işte motosikletle gideceksin her yere. Birde kar yağdımı mahsur kalacaksın ben gibi![]()
tubis Site içerisi imiş orası sokağın ortası deil yane...
Hangi yakada semt ismi nedir istanbuldaki yaşadığın yerin.Ayrıca kiralar ucuz demişsin hangi fiyat aralığında peki?
pininfarinaFiyatı da ciddi oranda yüksekmiş ya...80€ Ama gerekli özellikle motorunu dışarda bırakmak zorunda olanlar için...
Hangi yakada semt ismi nedir istanbuldaki yaşadığın yerin.Ayrıca kiralar ucuz demişsin hangi fiyat aralığında peki?--NOT : BU MESAJDAKİ FOTOLARI KALDIRDIM. HOCAM ÖZELDEN YAZIŞIRIZ İSTERSEN.
Hangi yakada semt ismi nedir istanbuldaki yaşadığın yerin.Ayrıca kiralar ucuz demişsin hangi fiyat aralığında peki?Hocam burası ..... bir yermesaj değiştirildi....
Evlerinde reklamını yaptık iyi mi![]()
yahu motorun yerinide tarif et bari tam olsun.hırsızlarda okuyorsa topiği yandın:queen:
Peki bir sorun olacak bu disk kilitinin pili bitince nasıl oluyor :silent: pili kolay çıkıyorsa hırsızda çıkartamazmı?:silent:Yada nekadar sürede bitiyor pili:bounce: