karısı izin vermediği için motorunu değiştiremeyenler

Ya merak ettim acaba şu anda motosikleti olup,yükseltmek isteyen ama eşleri izin vermeyen benim gibi kaç kişi var? :DYada motosiklet almak isteyipte eşleri izin vermeyen kaç kişide olur.

Ya merak ettim acaba şu anda motosikleti olup,yükseltmek isteyen ama eşleri izin vermeyen benim gibi kaç kişi var? :DYada motosiklet almak isteyipte eşleri izin vermeyen kaç kişide olur.

Bence otomobiliniz yoksa otomobil alin ve bu duygunuzu nasilsa ybr de yasiyorsunuz...eger otomobiliniz varsa ve esinizi endiselendirmiyecek sekilde guvenli kullaniyorsaniz almamaniz icin neden yok diye dusunuyorum.kaldiki esiniz size guvensede tahminimce kazalari duydugundan endiselenip aldirmiyordur...:cat:

eşi yüzünden bi daha motosiklet alamayanlar var , ismi kalsın yoksa ayıp olur :p

Trendy abicim,
Yengeyi al arkaya kaskı,montu giydir,İstanbul'un en güvenli yollarında minibüsçü tehlikesinin vs. bulunmadığı yerlerde fazla basmadan gezdir.Hem senin motoru güvenli kullandığına ikna olur hem seninle gezmek bile isteyebilir.

deli-mavi otomobil konusunda haklısn bi araba alsam iyi olur.

Trendy abicim,
Yengeyi al arkaya kaskı,montu giydir,İstanbul'un en güvenli yollarında minibüsçü tehlikesinin vs. bulunmadığı yerlerde fazla basmadan gezdir.Hem senin motoru güvenli kullandığına ikna olur hem seninle gezmek bile isteyebilir.

(Bu güne kadar okunan bu konuyla alakalı topiclerin ortak sonucu)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar