kardeslerim abilerim bi bakarmısınız

ben bu yaz motor almak istiyorum önce bişey sorucam motor ehliyetinin yası 17 yi dolduruncamı yoksa 18 i mi doldurunca ???ve ben bu yaz motor almak istiyorum bu yaz 17 yi dolduruyorum ;)kucugum daha ama acayip severim tutku iste zaten dedemde eski motorculardan 650cc bsa sı var....neyse size asıl sorumu sorayım ben 125 cc asya motor mu alsam 50cc honda today mi alsam aralarında 100 milyon fark var today 1550 ytl
asya 1650 ytl 125cc bi motorun bukadar ucuz olmasında bi bit yenigi varmıdır hangisini tavsiye edersiniz :bounce:

kaç doğumluysan 18 ekle ve öyle hesapla..Diyel,m 10 ekin 87 doğumlusun ehliyetalmaya yeni hak kazandın demektir ;)

sagol abicim ben simdi baktım 17 doldurunca yane bu yaz 31 temmuzda alıyorum ;)

Süper Moderatör (BBRR)
motor ehliyeti 18 değil yanılmıyosam sen en iyisi gelişim diye bir üye var sürücü kursu ve sponsor sayfalarında başlığı var ehliyetle ilgili her soruya net yanıtlar veriyor
as 125 t al derim
50 cc todayi napcan oyuncak motor gibi

gecenlerde today surdum honda yine farkını koymus ya super motor bence ama tabe 125cc yerini tutmaz ama today cok hosuma gitti vede hondaya guveniyorum biras pahalı ama en azından cabuk arıza yapmaz ve 1000 kmde bakımı falan var beadava ama tabi siz daha tecrubelisiniz bu konularda 125 lik asyada cok gusel duruyo ama onu surme fırsatım olmadı eger suren biri varsa iki motoruda bana biras bilgi verebilirmi yada en azından ikisinin arasındaki farkı anlatırsasevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence asya 150t1 i kullansan hepsinden vazgeçersin. çok rahat bir motor. koltuğu evdeki koltuklardan daha rahat. hemde daha güçlü. diğerlerinden 1 ayda bıkarsın bence. 1900 fiyat bu temizlikte bir motor için tam kelepir bence. ayrıca cep telefonu çaldımı paneldeki ışık yanıp sönüyor. bu özellik benmi çok hoşuma gitti. çok faydalı :thumleft:

baron985, hadi ya.. cep calınca panelde ışık yanıp sönüyor ha.. ilginc bak hiç bilmiyordum asya'nın bu özelliğini..

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, çok süper abi. cep çalınca hemen görüyolar ve durup konuşuyolar. bizi arayan araya araya bi hal oluyo motor üzerindeyken. titreşimde hissetmiyoruz doğal olarak :queen:

cok pahalıya kacmadan babamın ekonomisini bozmıcak bi motor istiyorum 1650-1700 en fazla verebilirim belki biraas zorlarsam biras daha yukselir ama yinede tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum simdiden cok thanx

Forumdan Uzaklaştırıldı
tolga_89, o zaman gene asya 125 i tavsiye ederim ama 200 ytl için bence babanı zorlamış olmazsın. ikisini göster babana o zaman 150 yi alalım der. hem ilerde de sıkılıp satmak ile zarar da ettirmemiş olursun . nacizane benim fikrim bu :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum bence 125 t daha iyi prim yapacak kusura bakmayın ama 150 t çok cüsseli 150 cc o motora az gelir bence ve nitekim as 125 t sahipleri 150 t sahiplerine oranla daha memnun

bence 125 asya al.50 cc den sıkılırsın.bende mondial 110cc var inan 3 ayda sıkıldım.tabı benım kadar surat duskunu bı deliysen. :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
A2 için gerekli olan yaş 17 dir 18 değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam akıllı bineceksen 1000cc de alsan farketmez 50 cc de!!! deişik yapıcaksan hareketlerini 25 cc bile büyük gelir.... bunu unutma.... dikkat çekeyim, "artislik yapayım" manita araklıyım diye motosiklete bindiğinde motor bunu anlar ve sana ihanet eder bunuda unutma... motorla olan ilişki senin hakimiyetine dayalı olmalı; bu sebeple 1000cc lik makina senin emirlerine itaat edemeyecek kadar uçta kullanılırsa ; "1000cc aldı-patladı" denir arkasından...

dikkat-özveri-sabır-dikkat-dikkat-dikkat.......

saygılars

:bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Tolga sana abi ve 7 senedir motor süren birisi olarak tek tavsiyem Çin malı alma ne alırsan al :) motosikletten soğumanı istemem. Ama bir gerçekte var ki Japon firmalarının hiçbiri 600 cc altında motosikletleri Japonyada üretmiyor. Taiwan, Kore, Endonezya, Brazilya malı motosikletlerden alabilirsin gayet kaliteli üretiyorlar ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
İkinci el olsun fakat marka olsun Hondanın Yamahanın 125 cc leri çok iyi .Bu çin mallarının çoğu kaybolup gidecek ve yedek parça bulunmayacak. :cat: :cat: :wiinkk: :cat:

tolga_89, Ehliyet alma yaşı şu anki yasay göre A2 için 17 ama sanırım yılbaşından sonra bu kanun taslağında 16 ya düşecek....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar