Kardeşinize Tavsiye

Merhaba herkese , 19 yaşındayım 1-2 aydan beri motorlara heveslendim ne ehliyetim var , ne ekipmanım , ne motorum :)
Abilerime , forumda varsa ablalarıma , kardeşlerime danışmadan bu işe girişmek istemedim. Teknik olarak bilgim sıfır :)
2000 liraya kadar bütçem var herkes yeni başlayacağım için scooter tarzı öneriyor ama bana pizzacıları hatırlatıyor baktıkça sevemedim bu tarzı gönlüm chooperı çok istiyor ama o bütçelere çıkamam şu an beğendiğim tip commuter:) Bütçeme göre bir kaç motoru araştırdım artılarıyla eksileriyle ama yine de yeterli bilgiye sahip değilim. Ses hastası değilim sessiz olsa iyi olur hatta , uzun yola mı giriyor bilmiyorum ama Beykoz'dan Sultançiftliği'ne sık sık gitmekteyim uzun yolda sıkıntı çıkartmayan sürmesi keyifli selesi rahat , yakıt cimrisi , sorun çıktığında parçası olan 2.el bir motor arıyorum. Baktığım tipini fiyatını beğendiğim modeller

Asya - Swift 125
Mondial - 150 KN
Mondial - 150 MR
Kanuni - Windy S 125
Kanuni - Seyhan 150

Eklemek istediğiniz , öneriniz düşünceniz varsa lütfen esirgemeyin , anlayacağım tabirlerle konuşursanız çok sevinirim :)
Hepinizin yorumu çok değerli.

Hocam düzgün koruma + motosiklet'e 2000 lira yetmez diye düşünüyorum. Motosiklet ekipmanları olarak google'dan aratıp uygun kask, korumalı mont, eldiven seçip küçük hesabınızı yapın derim.

Hocam ekipman için ayrı bütçe ayıracağım dahil değil bu fiyata , şu an sadece motorlar hakkında bilgi topluyorum.

Eğer sadece seçtiklerinden bir öneri istersen Mondial 150 MR derim .. Ama yok sağlam olsun beni üzmesin der ve motoru beğenirsen kesinlikle Honda Titan derim..

Attığınız link baya yardımcı oldu kafama da yattı düşüneceğim çok sağolun motor hakkında daha fazla bildiğiniz şeyler varsa yazın lütfen .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Eğer sadece seçtiklerinden bir öneri istersen Mondial 150 MR derim .. Ama yok sağlam olsun beni üzmesin der ve motoru beğenirsen kesinlikle Honda Titan derim..

Hocam ilk olarak bana da 150MR'yi çok övdüler yakıtı , çekiş gücü vs falan herkesin tek rahatsız olduğu konu selesiymiş. Hiç rahat değil diyorlar , değiştirilebilecek bir şey ise tereddütsüz alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar