- Konu Yazar
Merhaba herkese , 19 yaşındayım 1-2 aydan beri motorlara heveslendim ne ehliyetim var , ne ekipmanım , ne motorum 
Abilerime , forumda varsa ablalarıma , kardeşlerime danışmadan bu işe girişmek istemedim. Teknik olarak bilgim sıfır
2000 liraya kadar bütçem var herkes yeni başlayacağım için scooter tarzı öneriyor ama bana pizzacıları hatırlatıyor baktıkça sevemedim bu tarzı gönlüm chooperı çok istiyor ama o bütçelere çıkamam şu an beğendiğim tip commuter
Bütçeme göre bir kaç motoru araştırdım artılarıyla eksileriyle ama yine de yeterli bilgiye sahip değilim. Ses hastası değilim sessiz olsa iyi olur hatta , uzun yola mı giriyor bilmiyorum ama Beykoz'dan Sultançiftliği'ne sık sık gitmekteyim uzun yolda sıkıntı çıkartmayan sürmesi keyifli selesi rahat , yakıt cimrisi , sorun çıktığında parçası olan 2.el bir motor arıyorum. Baktığım tipini fiyatını beğendiğim modeller
Asya - Swift 125
Mondial - 150 KN
Mondial - 150 MR
Kanuni - Windy S 125
Kanuni - Seyhan 150
Eklemek istediğiniz , öneriniz düşünceniz varsa lütfen esirgemeyin , anlayacağım tabirlerle konuşursanız çok sevinirim
Hepinizin yorumu çok değerli.
Abilerime , forumda varsa ablalarıma , kardeşlerime danışmadan bu işe girişmek istemedim. Teknik olarak bilgim sıfır
2000 liraya kadar bütçem var herkes yeni başlayacağım için scooter tarzı öneriyor ama bana pizzacıları hatırlatıyor baktıkça sevemedim bu tarzı gönlüm chooperı çok istiyor ama o bütçelere çıkamam şu an beğendiğim tip commuter
Asya - Swift 125
Mondial - 150 KN
Mondial - 150 MR
Kanuni - Windy S 125
Kanuni - Seyhan 150
Eklemek istediğiniz , öneriniz düşünceniz varsa lütfen esirgemeyin , anlayacağım tabirlerle konuşursanız çok sevinirim
Hepinizin yorumu çok değerli.