Kardeşim şimdi stajyer ehliyetlimi olacak ?

Merhaba arkadaşlar dünki yani cumartesi günki direksiyon sınavına giren kardeşim sınavı geçti ve ehliyeti almaya hak kazandı.

şimdi kardeşim ehliyeti stajyermi olacak 18 yaşında ve stajyer olmasada 2016 1 ocak da ehliyeti ne olarak geçeçek 24 yaşınım beklemesi lazım tam ehliyet için yardımcı olursanız sevinirim.

Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.

Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.

Benim anladığım; direksiyon sınavını 1 ocaktan önce geçimişse, normal A2 alacak. 1 ocak itibari ile de eski tüm A2'ler A'ya dönüşecek.

Yaş muhabbeti, ehliyeti ilk alış konusunda. Yani 24 yaşındaki adam 1 ocaktan sonra ehliyet alacaksa direkt A sınıfı alacak.

bende bu şekilde düşünüyorum ama çok bilgi kirliliği var kafam karışıyor.

benimde b ehliyetim var 2.5 yıl felan oldu alalı . 3-4 gün once sınav parasını yatırdım 3-4 güne giricem sanırım sınavva . benimkidemi stajyet ehliyet olucak

Ocaktan önce alınan ehliyetler için geçerli değil.Aralık 12 ye kadar başvuranları kapsamıyor.

1 ocağa kadar sürücü kursundan aldığınız sertifikalarınızı ehliye dönüştürmediğiniz takdirde 1 ocak itibari ile stajyer olacaksınız motosiklet için m+a1+a2+a sınıfı olacak a sınıfı için 24 yaş va en az 2 yıl a2 tectübesi istenilecek a2 sertifikanızı 1 ocakdan önce almış iseniz ve 1 ocaktan sonra ehliyete dönüştürüyorsanız sınıfınız a sınıfı olarak en üst olarak işlenicek fakat stajyer olacaksınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar