Kardeşim İçin Lise seçimi Yardım!!

Bir sürü şey yazdım ama sonra vazgeçip sildim. Yanlış yönlendirmek en son isteyeceğim şey. Pedagog değilim nihayetinde. Yalnız şunu söyleyeyim matematik uçsuz bucaksız bir dehliz, yelpazesi inanılmaz geniş. Şu anda kardeşinin gördüğü konularla yüksek matematik konuları arasındaki ilintiyi O'nu bırak ben bile zor görürüm desem yalan olmaz. Matematiği sevmesi mühendislik için bir artı olur o kesin. Ama bir insan bunu okuyarak tecrübe eder, yani kafasına "sev ulan" çığlığı eşliğinde odunla vurmanızın bir faydası olmaz.

En uygun bölüm konusunda bir yorum yapamayacağım. Çevrenizde mutlaka bu konuda yardımcı olabilecek kalifiye birileri vardır ? (umarım)

Meslek lisesine gönderipte çocugun hayatı ile oynama üstat...Bu kadar söylerim ben...

Ben de bu sene lise sondayım meslek liselerinde çok arkadaşım oldu sakın yollama derim hiç bir işe yaramaz güzel bir üniversite için anadolu lisesi şart hiç düşünmeden anadolu lisesine gönderin derim.

Meslet Lisesine Kesinlikle gönderme Meslek liseside çok istiyorsa
Saglık meslek liselerine gitsin en azından temiz ve güzel bi işi olur
okuma istegi varsa Anadolu liselerine gönderin ben bi öğrenci olarak bunları diyorum
Anadolu veya SAglık meslek liseseri önerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence cemaate gitmesi gerekiyor
onlar yardımda eder kopyada verir
yanlış yerde yanlış soru bu )

Güzelce cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ama boş konuşanlarıda kınıyorum
Sağolun arkadaşlar kararımızı verdik :)

Evet arkadaşlar sbs sonuçları açıklandı yaklaşık 2 ay önce konuşmuştuk :)

Sbs:381
Oyp:364
Aldı kardeşim seçimimiz Anadolu lisesinden olacak gibi :)

İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar