merhaba primavera facebookta sakamoto yu takip edersen sakaryada her hafta sonu gezi yapılıyor.Merhabalar ben Bahar. İstanbul'dan yazı geçirmek için Karasu'ya geldim. Motorum Suzuki Intruder 600. Buralarda oturan veya yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. Malum tek başına gezmekte bir yere kadar ::147::
buraya gel hacı... kabalık etmemiş olursunTanışmak için Karasuya gelsek kabalıketmiş olurmuyuz![]()
emre çok güzel hareketler bunlar biz müsait iz diyoruz gezi olur mesaj atın diyoruz tık yok :farao:merhaba primavera facebookta sakamoto yu takip edersen sakaryada her hafta sonu gezi yapılıyor.
https://www.facebook.com/pages/SakaMoto/168234683279494
buraya gel hacı... kabalık etmemiş olursun))
iş icabı 1 hafta kadar karasu da kalmıştım... bir sürü fındık ağacı var... bir tane bile yolamamıştım...(
En son açılan başlıklara bakarsanız Pynst_irfan abi iftar organizyonu yapıyor,hem de karasu da![]()
neyse emre ama sakamoto ya en kısa zamanda harbiden bi sabotaj düzenleyecem haberiniz olsun bakın bakalım bir daha beni unutacakmısınızabi senle tek anlaşamadığımız nokta sen face takılmıyon mt desin bizde cihan mt ye takılıyor çoğunlukla ben de numaran yok abi festivalde almadık da...