Karasu'dan selamlar

Merhabalar ben Bahar. İstanbul'dan yazı geçirmek için Karasu'ya geldim. Motorum Suzuki Intruder 600. Buralarda oturan veya yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. Malum tek başına gezmekte bir yere kadar ::147::

c90

aha Baharımız da oldu hadi hayırlısı
merhaba bahar

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Tanışmak için Karasuya gelsek kabalıketmiş olurmuyuz :p
buraya gel hacı... kabalık etmemiş olursun :)))
iş icabı 1 hafta kadar karasu da kalmıştım... bir sürü fındık ağacı var... bir tane bile yolamamıştım... :((

En son açılan başlıklara bakarsanız Pynst_irfan abi iftar organizyonu yapıyor,hem de karasu da:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ! :mrgreen:

abi senle tek anlaşamadığımız nokta sen face takılmıyon mt desin bizde cihan mt ye takılıyor çoğunlukla ben de numaran yok abi festivalde almadık da...

buraya gel hacı... kabalık etmemiş olursun :)))
iş icabı 1 hafta kadar karasu da kalmıştım... bir sürü fındık ağacı var... bir tane bile yolamamıştım... :((

evet hergün fındık yemekten gına geldi. istanbula her nereden geliyorsa onlar daha güzel buranın toprağında iş yok :p
bu arada bazı yerlerde "koparmayınız haramdır" tabelaları bulunuyor. yani iyi ki yolmamışsın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

En son açılan başlıklara bakarsanız Pynst_irfan abi iftar organizyonu yapıyor,hem de karasu da:D

evet gördüm onu ama ben daha çok gezi etkinliklerine katılmak istiyorum. yemekte gruplaşmalar olacağından ve ben kimseyi tanımadığımdan hoşuma gideceğini düşünmüyorum.

F54

abi senle tek anlaşamadığımız nokta sen face takılmıyon mt desin bizde cihan mt ye takılıyor çoğunlukla ben de numaran yok abi festivalde almadık da...
neyse emre ama sakamoto ya en kısa zamanda harbiden bi sabotaj düzenleyecem haberiniz olsun bakın bakalım bir daha beni unutacakmısınız:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar