Kararsızım

Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun yıllar 3-4 yıl 50 cc kullandıktan sonra artık değiştirme vaktim geldi ve babamla konuştum Allah kısmet ederse yeni bir motorumdaha olacak sorun şu ki kafamda birsürü model birsürü fikir var kafyı yiyicem bütçem 3000 kask mont vs hariç motora verebileceğim tam para 3000 şimdi gelelim motora daa önce debriyajlı motor kullanmadım ve artık bi yerden başlamak istiyorum Mondialin 125-150 cc motorlar var fiyatları da gayet hoş alınabilir motorlar herkezde seri flan diyor yada 2. el güzel bir kanuni tiger yada 250 Mct (MCT çok cılız duruyor bi turlu ısınamadım ) oda olmazsa güzel bi Atv alayım diyorum bizim burası zaten küçük bi köy tepelere çıkar hoplar zıplarım ama Atv yide Mondial mi Kanunimi kararsızım hadi onu geçtim diyorum sahibinden.comda CBr ler var 3000 tl ye 15000-20000 km arası acaba Km ler cok mu yüksek yada güzel bi Cbr sahibi olabilirmiyim diyor insan kendi kendine ama rodajının nasıl yapıldını bilmediğim motorlarda içim rahat etmiyor CBF de aynı şekilde arada sırada okula gidip gelirim 10 km var okulla aramda Atv ylede sorun olmaz ama Atv den kolay bıkmaktan korkuyorum Cup alayım diye düşündüm çok cılız duruyorlar genç bir ünüversite öğrencisi için pek te gösterişli değil şimdi diyeceksinizki sen önce tarzına karar ver ne tarzı istediğini bilmiyorsun uzun yol pek yapmıcam arada 1 en fazla 30 km oda çok nadir tozlu topraklı yollardada asvalt zemindede süreceğim ufak bi bahçemiz var tarla yolundan gidiliyor stablize yol arada oraya gidip gelicem bide asvaltan dediğim gibi okula git gel kumburgaz / selimpaşa (10 km flan) sizce ne almalıyım önerebiliceğiniz bi marka model varmı şimdiden teşekkürler:cat:

Kesinlikle CBF 150. Daha fazlasını aramaya gerek bile yok bence. Temizini bulmaya uğraşın sadece.

Kesinlikle CBF 150. Daha fazlasını aramaya gerek bile yok bence. Temizini bulmaya uğraşın sadece.

Aynen katılıyorum. Temizinden bir CBF 150 bulabilirseniz. Okulada gidersiniz, arada bir uzun yolda yaparsınız. Allah hayırlı olanı nasip etsin.

cbf150 alma kronik arızaları var bende alıyodum ikinciel vazgeçtim, arkadaşa aldık garip bi ses geliyo motordan açıldı ama sorun devam ediyo
ybr al temizinden
cbr125 benimde aklımdan geçiyodu ama 2011 modeli iyi
bende apache aldım iyi güzel ne diyim

CBf yada Ybr güzel motorlar am 2.el fiyatları bile pahalı kaldıki Allah korusun bi kaza yada yatırma yapsam o işin astarı yüzünü geçer birde 2.el motorlara güvenemiyorum Mondialin 150 Mc mr gibi modelleri var onlar hakkında bi yorumunuz varmı son olarakta Hepinize ilgi için teşekkürler

mondial iyi diyolar yenileri için
ama 1 2 sene sonra nasıl olur bilinmez, dayanıklımıdır
sen ne alacağına karar vermemişsin düşün biraz daha, tarzını belirle, motosiklet ayrı atv ayrı. biri 2 diğeri 4 teker

mondial iyi diyolar yenileri için
ama 1 2 sene sonra nasıl olur bilinmez, dayanıklımıdır
sen ne alacağına karar vermemişsin düşün biraz daha, tarzını belirle, motosiklet ayrı atv ayrı. biri 2 diğeri 4 teker

Aslında benim kararsız kaldıgım yerde o Atvyle yol yapamam ama dağ tepe her yer benim motorlada dağ çıkamam ama en azından okula git gel yaparım birde motoru isteme sebebim debriyaj kullanmaya alışmak daha önce hiç debriyajlı motor kullanmadım onunda evesi var

Açıkçası burada tartışılacak bir konu yok. Bakımlı bir CBF, en kral Mondial'i gömer. Kimse alınmasın.

O sebepten siz CBF düşürmeye çalışın. Gidin yahu, sirkeci bunların parçalarıyla kaynıyor. Bedava bedava, komple debriyaj setini 25 liraya alanını falan duydum. Parçaları çoğu çinliden ucuzdur, kaliteli motordur vesselam.

cbf ybr mondialden iyidir tabi
vitesli kullanmak güzel ve zevklidir
3000 tl ye çok temiz cbf ve ybr alabilirsin
ikisinden birisini al

cbf ybr mondialden iyidir tabi
vitesli kullanmak güzel ve zevklidir
3000 tl ye çok temiz cbf ve ybr alabilirsin
ikisinden birisini al

dostum çok haklısın CBr ve ybr çok güzel motorlar ama bi türlü ısınamadım tiplerine motorlarda beni iten bişey var az öncede Amcaogluyla konustum olm dedi alalım birer 150 lik off road bizim burda her yer dag tepe motorla gezicegin zamanda garajında var onla gezersin dedi bütün planlarım değişti şimdi ben daha ehliyeti almadım ve polis çok geziyor bizim buralarda o yüzden de cbf tarzı motorlardan endişeliyim ama Mondial vulcan x modeli çok hoşuma gitti çelik şase ve güçlü bir motoru var acaba bu aletten alsam hem polisten kurtulmak hemde biraz daha doğaya dalmak adına bizim burda her yer tarla dağ tepe taşlık değil ama toprak ve mıcırlı yollar acaba alsamda 1-2 sene kullanıp satıpta daha iyi bi motormu alsam diyorum hem ehliyem cebimde olur hemde içim rahat olur ama mondiale güvenmelimiyim acaba çelik şase diyor ama bi yerden hoplayıp zıplarken parçalanmasın gerçi bayağada saglam duruyor siz ne diyorsunuz

bence şehir kullanımına müsait bir motosikleti köy yolunda kullanma derim o nedenle de bence enduro tarzı bir motosiklet alman çok daha işini görecektir :)

Mersin İl Temsilcisi
SENİN KULLANACAĞIN ZEMİNLERDE fusuy'un motorundan lazım...

200 cc bir cross motor al.
dağ, taş, toz içinde bin :)

F54

arkadaş cbf bilmem ama ybr yi nasıl beğenmedin anlamadım bizim burda bi eczacı da var yeni kasa füme renk ok gibi motor yapmış adamlar gerçekten bu katogoride rakipsiz rakipleri ise sadece kağıt üzerinde rakip iş icraata geldiğin ybr hepsinden başka her konuda sağlam sorunsuz hiçbir kronik sorunu yok bence 3000 tl ye temiz 10000 km kadar 2009veya 2010 ybr al kafan rahat olur hiçbir şeyi dert etmessin tipide yakışıklı malzeme kalitesini anlatmaya gerek yok... bence mondial veya asya kanuni gibi çinliye para bağlama son sahibi olursun.... he illa çinli alacaksan ben sana cub satayım hemde mondial daha 11000 km de bakımlı temiz sen almıyorsun bari ben alayım ybr üzerine para koyup

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar