- Konu Yazar
Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun yıllar 3-4 yıl 50 cc kullandıktan sonra artık değiştirme vaktim geldi ve babamla konuştum Allah kısmet ederse yeni bir motorumdaha olacak sorun şu ki kafamda birsürü model birsürü fikir var kafyı yiyicem bütçem 3000 kask mont vs hariç motora verebileceğim tam para 3000 şimdi gelelim motora daa önce debriyajlı motor kullanmadım ve artık bi yerden başlamak istiyorum Mondialin 125-150 cc motorlar var fiyatları da gayet hoş alınabilir motorlar herkezde seri flan diyor yada 2. el güzel bir kanuni tiger yada 250 Mct (MCT çok cılız duruyor bi turlu ısınamadım ) oda olmazsa güzel bi Atv alayım diyorum bizim burası zaten küçük bi köy tepelere çıkar hoplar zıplarım ama Atv yide Mondial mi Kanunimi kararsızım hadi onu geçtim diyorum sahibinden.comda CBr ler var 3000 tl ye 15000-20000 km arası acaba Km ler cok mu yüksek yada güzel bi Cbr sahibi olabilirmiyim diyor insan kendi kendine ama rodajının nasıl yapıldını bilmediğim motorlarda içim rahat etmiyor CBF de aynı şekilde arada sırada okula gidip gelirim 10 km var okulla aramda Atv ylede sorun olmaz ama Atv den kolay bıkmaktan korkuyorum Cup alayım diye düşündüm çok cılız duruyorlar genç bir ünüversite öğrencisi için pek te gösterişli değil şimdi diyeceksinizki sen önce tarzına karar ver ne tarzı istediğini bilmiyorsun uzun yol pek yapmıcam arada 1 en fazla 30 km oda çok nadir tozlu topraklı yollardada asvalt zemindede süreceğim ufak bi bahçemiz var tarla yolundan gidiliyor stablize yol arada oraya gidip gelicem bide asvaltan dediğim gibi okula git gel kumburgaz / selimpaşa (10 km flan) sizce ne almalıyım önerebiliceğiniz bi marka model varmı şimdiden teşekkürler:cat: