İlana bi bakarmısınız bana fiyat çok uygun geldi km side az makinede bi problem yoksa eğer kaza vs gibi bence süper...
http://www.sahibinden.com/ihtiyacta...aXQQ10582582WQQpXQQdisplayitem&keyword=gt 250
Bir arkadaş GS 500 almanızı önermiş. Bence çok yanlış bir öneridir. O modelin miadı doldu artık. ikinci el gs500 almaktansa sıfır hyosungu her zaman tavsiye ederim. Ama acemi biri için sıfır motor önerilmez. İkinci el 125 lik bir alet alman bana daha mantıklı geliyor. Bence sabırlı ol ve acele etme. Bu arada şunu da unutma: 250 cc motosiklette en ideal hacimdir. Yani, bana yetmez, kısa sürede daha büyüğüne ihtiyaç duyarım gibi endişelere kapılmamalısın.

Arkadaşlar öncelikle hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum, sağolun.
İlandaki motor eğer denildiği gibi ise mükemmel. Ancak insan düşünmeden edemiyor km. neden bu kadar az, alan neden kullanmamış? Bir arkadaşım 2007 model ve üzeri olanların krenk sorunu revize edilerek giderildi demiş. Bu motor 2005 ama fiyat olarakta, yazıldığı gibi ise harika. Bir kaç çizik var evet ama o halledilir. Garanti kapsamından çıkmı olacagı için servise götürüp krank meselesini çözmek istersem en başından işimi sağlama almak için ne masraf çıkar? Ne dersiniz?
Arkadaşlar öncelikle hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum, sağolun.
İlandaki motor eğer denildiği gibi ise mükemmel. Ancak insan düşünmeden edemiyor km. neden bu kadar az, alan neden kullanmamış? Bir arkadaşım 2007 model ve üzeri olanların krenk sorunu revize edilerek giderildi demiş. Bu motor 2005 ama fiyat olarakta, yazıldığı gibi ise harika. Bir kaç çizik var evet ama o halledilir. Garanti kapsamından çıkmı olacagı için servise götürüp krank meselesini çözmek istersem en başından işimi sağlama almak için ne masraf çıkar? Ne dersiniz?
baba sen kararını vermişsin. sanırım en sonda yazan mesajımı okumadun....
krank sorunu henüz yokken neden motoru açtıracaksın ki.. yazık değil mi
ayrıca 2005 modeller 4000ytl civarında. kısmet kesmiş olmayım ama yanlış yapyosun....:bounce: