kararsiz kaldim :/

Merhaba arkadaslar ben 3 yildir mondial 125 rt scooter kullaniyorum bu sene ünide 3. yilim ve gösterisli bi motor almak istiyorum. Sizce gt250 r mi yoksa yzf r125 mi almaliyim? Cvplariniz icin tesekkürler :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
sadece gösterişse, R125...

bence hyo çünkü;hem daha kalıplı hem daha güçlü hele birde hyosung yazılarını silersen tamamdır

ben 1 yıl hoysung R250 GT kulandım tavsiye ederim 2 silindir ve yağ sogutmalı bir makina

Bende hyosung kullanıcısı olarak temiz bir hyosung derim çift silindir in gücü cok belli ediyor kendini tek silindir li bı makinaya gore

yzf daha kaliteli ama görünüş diyorsan modifiye edilmiş hyosung

scooter dan geçiyorsun. o yüzden yzf derim. 1. yamaha kalitesi var parçaları kanuni tarafından temin edilmiyor. 2. oturuş pozisyonu ilk defa vitesli motor özellikle ss kasa kullanıcak arkadaşlar için biraz sıkıntılı. ağırdır kontrol etmesi zordur. gidon turu dardır sokak aralarında dönerken fazla rahat dönemezsin. ana yolda viraja geldiğinde yatırmak yeni başlayan biri için zordur arka amortisörler sıkıntılı. eğer ilk vitesli motorun olucaksa özellikle ilk defa ss kullanıcaksan yzf derim. daha az yakar ayrıca gt250r ye göre daha kaliteli daha sağlam olduğu bariz ortadadır

Abilerim daha önce vitesli motor kullandim 1 ay kadar cbr 125 repsol vardi ama benim icin gösteris ve kalip sanirim 140 i gecmem uzun yol yapmam gibi geliyo bana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar