Karantina Günlükleri #evde yaptığınız uğraşlar#

uzun zamandır şu programa kafa yordum. son yaptığım çalışma bu. animasyon da yaptım ama onu yükleyemiyorum tabi şuan
tetiğe basarken horozun hareket edip silindir kısmın dönmesini falan yaptım.
yeni modeller yapa yapa kendimi geliştirsem oyunlara modeller yapacak kadar geliştirsem kendimi başka ne isterim ki :D

evde kaldığınız süre boyunca filim izlemek oyun oynamak dışında hobi yada uğraş yaptığınız neler var
dökülün bakalım.
karantinada delirmelere az kaldı

Bak uyandım, işe gideceğim şimdi. Haa perşembe gününden itibarende yapacak birşey yok. Motorun zincirini birgün temizlerim, bir gün goygoy yaparım, bir gün ütü yağarım ve bir günde depresyonda takılırım. Bana fazla bile :)

Geçen gün motosikletin motorunun hacmini yükselttim bayadan beridir parçalar evde duruyordu iyi oldu zaman geçti. Onun haricinde ye yat kalk yine ye internet ritüeline dönüştü balon gibi sistim evde dura dura.

Motosikleti
D400
Home office mod ancak öglene doğru cıkıp detaylı bi temizlik yapayım benim motora diye beklıyorum.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bak uyandım, işe gideceğim şimdi. Haa perşembe gününden itibarende yapacak birşey yok. Motorun zincirini birgün temizlerim, bir gün goygoy yaparım, bir gün ütü yağarım ve bir günde depresyonda takılırım. Bana fazla bile :)

ütü neden ütü engri yoksam sen hala bekârmısın :D

ütü neden ütü engri yoksam sen hala bekârmısın :D

Aile evinde ve bekarım. Ayrıca evlenmeyi halen düşünmüyorum. 10senelik bekarlık hayatından sonra 4senedir ailemle yaşadım. En az 1 sene daha bekar hayatıma dönmez isem, kimse beni evlendiremez.

Ayrıca motor seven hatun görmedim. Gerçi geçende biri ile tanıştım fakat hatun Harley Davidson'ları seviyor. Benim MT-07'den hoşlandı ama en fazla çift silindir sesinden yürürüm gibi geliyor :rendeer:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
"mount and blade warband" oynuyorum, oyuna başlamadan önce oyunun kodlarını biraz kurcaladım, oyunu kazanmasını istediğim krallığın tüm paşalarını güçlendirdim, kralı ölümsüz gibi bir şey yaptım, o krallığın askerlerini de op yaptım. sonunu bildiğim bir oyunu oynayış içerisindeyim.

benim işlemcim ile 3 saniyelik bi animasyon 4 saatte çıkıyor.
v-ray render motorunu çok kaliteli ama kaliteli olduğu kadar da ağır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar