Karamürselden iznik e yol varmı? kaç km?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, ben istanbuldan feribotla topçulara geçiyorum, yalovadan dolaşıp ancak iznike orhangaziden gidiyorum ve topçulardan iznik 87 km filan tutuyor.
haritada karamürselden iznike yol olduğunu 1 yıl sonra farkettim, bilen varmı acaba? bu yolun durumu nasıl ve topçular dan nasıl gidilir, ayrıca karamürsel-boyalıca arası kaç km?.
teşekkürler

kardeşim benm ewim işyerim karamürsel de :) karamürsel den war iznik e yol.. 87 km den daha az :) yalnız çok virrajLı ve bozuk.. önermem yani.. tam olarak km sini hatrlayamıyorum ama daha az yani :) Karamürsel'in yalowa yönünde çıkısına 300 metre kala son üst gecide gelmeden sola sapak war :) ordan içeriye giriyosun ; yoLu takip ediyosun :) Köylerin arasından geçiyosun :) yolda TRaktör çıkabilir artı virajlar ın yanısıra ; rampalar da war :)

saygılar !

hocam ben topçulardan karamürsele nasıl gidiliyor merak ettim ve kaç km

Topçulardan feribot tan inince çıkıyosun ilerde tabelalar war yalowa izmit yönü :) sen izmit yönünden gitcen ondan sonra zaten tavşanlı ; altınova ; karamürsel :) izmit yönü soL taraf yani :)

çok teşekkür ederim, ben iznik e devamlı gidiyorum, orhangaziye giden yol rampa ve 10 km boyunca bozuk satıh, iki kişi ile zor oluyor. gerçi bi cbf150 aldımmı daha belki feribotada binmem, motor değil sanki beşik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar