Karamürsel/Kocaeli grubundan Fatih ile İzniğe yol aldık.

Havayı güzel yakalayıp sezonu açtık,bizim gibi sezon açan hobidaşta çoktu İznikte. :cat: :wiinkk:
Önce Yalovada kahve molası verdik. :cat:

20130324422.jpg

İznikte yemek öncesi çay molası. :wiinkk:
20130324424.jpg

20130324423.jpg

Köfteci yusufda yemek molası,Havayı güzel bulan gruplar ordaydı,honda pcx bayi sanmayın. :mrgreen:
20130324425.jpg

20130324428.jpg

Yemeğide hiç sevmeyiz ama.. :)
20130324429.jpg

20130324432.jpg

Kasklarda acıkmış :mrgreen:
20130324430.jpg

İznik Keramet ılıca..
20130324434.jpg

güzel gezi olmuş ,biraz daha resimler olsaymış ,daha iyi olurmuş tekerinize sağlık...

Kocaeli İl Temsilcisi
allah allah bende karamürsel-kocaeli kelimesi geçen bir başlıkta , nasıl olurda bu arkadaşları tanımıyorum ditordum , hemde mt de üye :silent: :cherry:

sanırım yemek yemeyi çok seven arkadaşı tanıyorum , hatta her ay sonu bir kez karşılaşırız :cherry:

güzel gezi olmuş tekerinize taş değmesin .

Merhabalar İrfan dostum bizim Ayhandan ismini duydum ,Fatihte yeğeni Ayhanın ama tanışmak nasip olmadı,Karamürselin yerlisiyi en kısa sürede tanışırız inş,yorumun için teşekkürler. ;)

amma çok pcx varmış.ondan ziyade amma çok motorcu varmış. bızım burada parmakla sayılır derecede...

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhabalar İrfan dostum bizim Ayhandan ismini duydum ,Fatihte yeğeni Ayhanın ama tanışmak nasip olmadı,Karamürselin yerlisiyi en kısa sürede tanışırız inş,yorumun için teşekkürler. ;)

fatihi tanırım yani tanırım derken fatura ödemelerinden dolayı ama o beni tanımaz belki görse sima olarak çıkarır :) lakin senin motor wolf ise geçenlerde gözüme ilişti ama tam yerini hatırlayamıyorum , senin sima da bana yabancı gelmedi :)

ben adalı ekmek fırınında çalışmaktayım balık adasının ordakinde inşallah en kısa zamanda tanışmak vesilesi ile kendinize iyi bakın selametle.

karamürsel-iznik yolu ne durumda acaba. biraz yolların fotoğrafını çekseniz iyi olurdu. feribottan inince hemen kısa yoldan izniğe gideyim dedim ama ne kadar kötü yolları vardı ki hep uçurum, stabilize yollar vardı.

Kocaeli İl Temsilcisi
karamürsel-iznik yolu ne durumda acaba. biraz yolların fotoğrafını çekseniz iyi olurdu. feribottan inince hemen kısa yoldan izniğe gideyim dedim ama ne kadar kötü yolları vardı ki hep uçurum, stabilize yollar vardı.

her zamanki gibi virajlı, yer yer çukur geçen sene ağustosta mıcırladılar ama asfalt bayağı oturdu :)

Karamürselliler olarak bir ara toplanalımda güzel bir İznik yapalım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Karamürselliler olarak bir ara toplanalımda güzel bir İznik yapalım :)

hadi lem ordan :cherry: jeton daha yenimi düştü karamürselden kaç kişiyiz o kadar gezi aktivite yaptık, kimseden tık yok , sende arazisin saten hep :cherry: :p

babandan selam yollayıp dururum sana :cherry: geçen sene nisanda şöle bi aktivite oldu haberin vardı demi ? :cherry: okullar tatile girsin alcam senin ifadeni :) :p

İrfan abicim , biliyorsun İstanbuldayım haftasonundan haftasonuna Karamürsel'e gelebiliyorum ve şu sıralarda tüm haftasonları dükkandayım , havalar biraz daha ısınsın cumartesi günleri yapılabilecek aktivitelere katılıcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar