karakalem resimlerim

Çalışmaların çok başarılı ellerine sağlık
ama bence işin tasarım yönüne dönük çalışman maddi açıdan da çok şeyler kazandırabilir

Elinize emeğinize sağlık, gerçekten müthiş bir yetenek.
Devamını bekleriz.

dididilim tututldu süsüsüpper :D

çok teşekkür ederim

Çok iyi .. hatta çok çok iyi ..
hangi belgesel kanalındaydı tam hatırlamıyorum ama proğramın konsepti şölşe idi bir yakınınız proğramı arıyor adamlar sizin cacık arabayı alıyolar . döşemesinden tut müzik sistemine jantına kadar modifiye ediyolar en son süper bir şekilde boyuyorlar ve airbrush atıyorlar. işte bu esnada biri aracın son şeklini çiziyor ve tüm boyama işlemi sırasında bu çizim rehber oluyor..TT custom gibi sipariş çalışan veya kişiye özel üretim yapan firmalara çizimlerini yolayabilirsin ..

çok teşekkür ederim , benim tarzım custom değil ben gördüğümü kağıda aktarıyorum

Sözün bittiği yerdeyiz..Tek kelimeyle muhteşem.İnanamıyorum
Bence sen dünyada çok az olan bir yeteneksin..

Detaylar mükemmel ötesi..Hayran kaldım..

Resimleri bir başka sayfada büyük olarak yüklesende Bilgisayarımıza indirsek...
Yazıcıdan çıkartıp duvarlarımıza tablo olarak assak..

çok teşekkür ederim, iltifatlarınıza dünya için henüz erken belki bölgesel olarak denizli diyebiliriz
aslında web sitesi olarak tüm çalışmalarımı görebileceğiniz bir site var oradan indirebilirsin

Hoobba resimler dehşet..özel olarak merak ettiğim bir soru var kara kalemle insan resmide çizebiliyormusunuz?portre vs.

çok teşekkür ederim, daha önce hiç portre çizmedim çizmeyi düşünüyorum.

Çalışmaların çok başarılı ellerine sağlık
ama bence işin tasarım yönüne dönük çalışman maddi açıdan da çok şeyler kazandırabilir

çok teşekkür ederim , maddi bir beklentim olmadı şimdiye kadar tasarım yönünde çok iyi dediğin gibi ilerde düşünebilirim.

T-yper da olayı bitirmişsin.. birde istek alıp F430 istesek. :queen:

evet hondayı biraz fazla detaya indim , f430 olurmu bilemem ama bir ferrrari listemde var 360 modena düşünüyorum

Elinize emeğinize sağlık, gerçekten müthiş bir yetenek.
Devamını bekleriz.

çok teşekkür ederim , geçtiğimi hafta sonu bir çalışma daha yaptım bugün ekliyorum beni takip etmeye devam edin :p

çok sevidiğim Himmet abim'e hayallerinin aracı Volvo FH16 700 modelini çizdim
biraz detaylarına giremedim aceleye geldi , iyi seyirler
volco_fh16_700hp_by_mehmetmumtaz-d3eww19.jpg

volvo_fh16_700hp_wip_by_mehmetmumtaz-d3ety5y.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim , benim tarzım custom değil ben gördüğümü kağıda aktarıyorum

çok teşekkür ederim, iltifatlarınıza dünya için henüz erken belki bölgesel olarak denizli diyebiliriz
aslında web sitesi olarak tüm çalışmalarımı görebileceğiniz bir site var oradan indirebilirsin

çok teşekkür ederim, daha önce hiç portre çizmedim çizmeyi düşünüyorum.

çok teşekkür ederim , maddi bir beklentim olmadı şimdiye kadar tasarım yönünde çok iyi dediğin gibi ilerde düşünebilirim.

evet hondayı biraz fazla detaya indim , f430 olurmu bilemem ama bir ferrrari listemde var 360 modena düşünüyorum

çok teşekkür ederim , geçtiğimi hafta sonu bir çalışma daha yaptım bugün ekliyorum beni takip etmeye devam edin :p

çok sevidiğim Himmet abim'e hayallerinin aracı Volvo FH16 700 modelini çizdim
biraz detaylarına giremedim aceleye geldi , iyi seyirler
volco_fh16_700hp_by_mehmetmumtaz-d3eww19.jpg

volvo_fh16_700hp_wip_by_mehmetmumtaz-d3ety5y.jpg

vayyy kardeşim beeee helal sana :cat: HD kalitesinde led tv gibi, pırıl pırıl çizmişsin ben senin parmaklarını öperim....

şapka çıkartıyorum...:cat:

vayyy kardeşim beeee helal sana :cat: HD kalitesinde led tv gibi, pırıl pırıl çizmişsin ben senin parmaklarını öperim....
şapka çıkartıyorum...:cat:

çok teşekkür ederim

bu haftada boş durmadım :p
biraz hızlı bir çalışma oldu detaylarına dazla girmeden iyi seyirler

corvette_stingray_by_mehmetmumtaz-d3fgywn.jpg

valla hocam harbiden yetenek sizsiniz maaşallah,çizimlerniz gerçekten çok profesyonel ellerinize sağlık devamını bekleriz.

TEBRİKLER....

abi bende kendime çizimci derdim özel yetenek olarak..ben senin yanın da boş bir kutuymusun ya helel aolsun eline yetenegini bileğine sağlık

sabaha kadar uğraşsam o resimlerden birini bile çizemem,helal olsun güzel bi yetenek:cat:

Yapacak yorum yok.
Harikasın. Umarım bu yeteneğin sayesinde umduklarına kavuşursun.:rendeer:

e46 ya bittim sanki fotoğrafı pcde karakaleme çevirmişsin gibi.. Bu yetenekle birçok üniversitede rahatlıkla burs bulunabilirmiş..

Kocaeli İl Temsilcisi
mehmet merak ettim kardeşim cetvel kullanıyorsun bunun yanında oval, yuvarlak, hatları çizerken,pergel, bozuk paralar ve değişik kullanabileceğin düzgün çizmek için araç gereç kullanıyormusun ? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar