Karakalem Resim Çizmek Çocuk Oyuncağı!!!!

Eğer sizde benim gibi "Ben hayatımda hiç güzel resim çizemedim:salut:" diyenlerdenseniz artık üzülmeyin...Sizde artık orjinalinin birebir kopyası karakalem resimler çizebilirsiniz...:cat:Nasıl Mı???Cevabı aşağıda...Önce resimlere göz atın sonra dosyayı indirin ve sizde resim çizmeye başlayın...

ORİJİNAL RESİM
imag0010gb9ut4.jpg

BU DA KARA KALEM ÇİZİMİ...
imag0010gb9cartoonxr4.jpg

imag0011js8hw6.jpg

imag0011js8cartooniu3.jpg

DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Dosya Boyutu:2.33 Mb

Öncelikle dosyayı indiriyorsunuz...Rar dosyasının içindekileri istediğiniz herhangi bir yere (örn:masaüstü) çıkartıyorsunuz...Çıkan dosyaya girip önce "incartoonpro_setup" dosyasını kuruyorsunuz...Kurulum birkaç saniye sürüyor...Daha sonra aynı klasörde bulunan "patch" dosyasını açıyoruz ve karşımıza bu konsol geliyor.

Patch butonuna tıkladığımızda karşımıza şöyle bir uyarı çıkıyor "Can not find the file.Search the file?" Buna da evet diyoruz ve bizi dosyayı bulmamız için dosyalara yönlendiriyor.Dosyayı kurduğunuz klasörü açıp "incartoon.exe" dosyasını bulup seçiyoruz ve diyoruz.Daha sonra ilk karşımıza çıkan konsolda tekrar "patch" butonuna basıyoruz.Böylelikle yamamızda,programımızda kurulmuş oluyor ve programı sınırsız ve ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz...Programın kısayolu masaüstüne atılmadığı için programa ister başlattan istersenizde kurulduğu kalsörden girebilirsiniz.Programa girdiğinizde bir resim seçin ve programda "cartoon" sekmesine tıklayın...

Ardından "Shortcut:Line Drawing" yazan yere tıkladığınızda alttaki gibi bir ekran gelicek ve oradan ayarlamaları yapın resminiz hazır...:rendeer:

:cat:Dosya Kendim Upload Ettim ve nod32 Tarafından Virüs Taramasından Geçti .:cat:TEMİZ :cherry:

Takıldığınız bir yer sormak istediğin birşey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum...

Son düzenleme:
ilginç bir program doğrusu beyendim:)

ama karakalem işi ile uğraşanlar görmesinler :mrgreen:

Resimlerle ilgili olan bazı programlarda standart bir uygulama olarak veriliyo
zaten...

Resim işlemede Photoshop ve Corell üstüne tanımam..

.Ama bu da güzele benziyo.Yararlı ve açıklamalı bir link..Tebrikler babocan..:rendeer:

teşekkürler Hamza :cat:müthiş bi iş çıkartıyo bu program.Benim MZ müthiş oldu vallaha:cherry:

Resimlerle ilgili olan bazı programlarda standart bir uygulama olarak veriliyo
zaten...

Resim işlemede Photoshop ve Corell üstüne tanımam..

.Ama bu da güzele benziyo.Yararlı ve açıklamalı bir link..Tebrikler babocan..:rendeer:

Ne demek paşam yardımcı olabildiysem ne mutlu...

teşekkürler Hamza :cat:müthiş bi iş çıkartıyo bu program.Benim MZ müthiş oldu vallaha:cherry:

Resimleri bekliyorum merak ettim...Bu arada rica :rendeer:

Rica ederim abi...Beğendiysen gerisi önemli değil...Yalnız biraz daha ayrıntı vermeyi denedin mi resime çok net çıkmamışda...Yukarıda nasıl ayrıntı verirsin resmi falan var abi..Programı kullanıpta resim yapan varsa bi atsınlar buraya ya :cat:

Murat abi kullandığın programda baya hoş bi programmış ama biraz fazla karartma efekti veriyor gibi program,tonlar ve detaylar daha az gibi ama photoshop cs3 ile harikalar yaratabiliyorsun öyle bi güzelliği var:cat:

bunlara karakalem mi diyonz beaa..ayp olyo ama:queen:bunlar bilgisayar oyunu gibi bişiy..Hakkımız yiniyo kanun yok mu bu memlekettee:cherry:
karakalem ayrı photoshop ayrı babacan...bu da sahte para gibi bişiyy:queen:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Photoshop CS3 pro2' de yapılmış bir resmim....

Hocam motorları satıp, parayı programa mı yatırdın? :silent:

6 aydır para biriktiriyorum alabilmek için o programı!!!

Ya da başka bir alengirli yolu mu var? :)

Dip not: Level ayarları ile oynayarak karanlık yerleri biraz daha açabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar