Karadeniz yaylasi gezisi (Ordu mt)

eeetthh ORDU mt olarak kucuk bi gezi yaptik en azndan karadeniz gezilerine katkisi olsun buyrun ii seyirler:)

eeth gezimize ilk once bati yonunde ordu'nun fatsa ilcesine dogru yapioruz bu arada yeni cevre yolununda tadini cikarioruz tabii

yalan olmasin ama turkiyenin en uzun tuneli burasi sanirim:pale:

orda 80 yazdiina bakmayin tirlar bile 120 ile gidio icerde :pr: kurallara ne zmn uymayi ogrencez acaba

eeth bide xenon farlardan bi goruntu bu arada herkese tavsiye ederim bu aydinlatma inanilmaz super bi gorus saglio geceleri hatta gunduz bile dikkat edince asfaltta gorunuo far:mrgreen::cat:

su anda fatsadan geri donmus ve yaklasik sehir merkezinden 900mt yuksekte guzel ormanlik bir yere gidioruz aslinda nereye gittimizi bizde tam olarak bilmiyoruz:mrgreen:

keskin ve ardi arkasi bitmeyen virajlar ve o virajlarda birbiri ardina kuyruk olmus zawalli 4 tekerliler yolda onlari tek tek sollarken icimizden gulmemek elimizde deildi dogrusu

bendeniz

HeYYtt bea :) Helal size genÇLiik :) Ama bizimki kadar renkLi olmamıs kabuL et :queen:

Ben gelince ayarlicaz ii bi gezi :)

dewami gelio

ve sonunda sehir merkezine donduk simdi temizlik zamani

bizden simdilik bu kadar.....

yorumlar icin tesekkurler yakinda rize ayder ve dogu karadeniz gezisi planliyoruz trabzon ve rizede ki mt cilere duyrulur

Son düzenleme:
saolun arkadaslar bu baslangic oldu insalla nice geziler yapcaz bu yaz

çok güzel bir gezi olmuş anlaşılan. cbflerinizin ve sizlerin yüreğine sağlık. teşekkürler. muhabbetiniz ve neşeniz hep daim olsun

SHeLL : Orduda Hyosung Bayii varmış da neden bana söylemedin :) Baksana 2. eLLeri warrsa takasa girip alayım bi tane :)

SHeLL : Orduda Hyosung Bayii varmış da neden bana söylemedin :) Baksana 2. eLLeri warrsa takasa girip alayım bi tane :)

ehehe CAKO olmazmi orduda yamaha bile war hatta suzukide acilio burdan yakin civar karadenizlilere duyrulur sen bi gel orduya haberlide gerisine bakariz kardesim 2. el vardir tabii niye olmasin

O tünelden ben de motorla geçebilecek miyim acaba:)

insallah gecersiniz oldukca uzun bir tunel orduya yolu dusen herkesi seve seve bekleriz gelmeden once haber verin yeter:cat:

Son düzenleme:
ehehe CAKO olmazmi orduda yamaha bile war hatta suzukide acilio burdan yakin civar karadenizlilere duyrulur sen bi gel orduya haberlide gerisine bakariz kardesim 2. el vardir tabii niye olmasin:

Tamamdır o zaman muhakkak gelirim kardeşim :) Sora da beraber rize ye akarız :cherry:

Elinize motorunuza sağlık arkadaşlar... Motorlarınınz da harbiden çoook güzelmiş güle güle kullanın...:):rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar