İki teker aşkı bu olsa gerek.. Teftiş gayet iyi geçmiş sanırım yüzlerinize yansımış..
teftiş edildi ve zapturapt altına alındı hey gidi Karadeniz...
oooo hamburger mete... :queen:
herşey iyi güzelde , sarı çizmeler ne alaka yaw.. bari siyah alsaydın..
hayın cbf ve sürücüsü :
Koray evlenir kendini bulur toparlar dedik ama sen iyice dağıldın ganga...:queen: napcaz olm senle...
Güzel bir gezi olmuş , tekerinize yüreğinize sağlık:rendeer:
eyvvallah dostum...
Bu havada helal olsun benim gibi tatlı su motorcusu değilsiniz.Paylaşım için tşkler.
ayıpsın...sovık bize vız gelir bak başkası olsa şimdi yorgan döşek salya üsmük hastaydı...at gibiyim aga

burnum dahi akmıyor o kadar sağlamım yani..
sahilde biraz üşümüştüm..ama motor üstünde hiç üşümedim..
beya kalın giyindim..
allta içlik - kot pantolon- yagmurluk.
üstte gömlek.-derimont-motor montu-ve yagmurluk.
hey maşallah işi sağlama almışın biraderim...
Yazlık eldivenlerle elleriniz üşümedi mi hiç.
inan kışlık da var ama gaz kolunu hissetmiyorum rahatsızlık verici bence...
ne demek oluyor biraz açarmısın:cherry:
harbiden senin kalıbına başka 150cc gitmez aga senin motorun belli yani
Koray cenabet..bu Fatoş54 de musibet :queen:
mete; İki gündür bir arkadaşımız rahatsızlığı sonucu vefat etti onunla ilgilendik. Eve henüz geldik. başka işlere bulaşmamak için siteye girdiğimde çılgınlığınızın fotolarını gördüm. Kardeş vallah ben bir daha cenaze işlerine bulaşamam. iliğime kadar dondum. Aklını başına topla yoksa yanlız gidersin

)
abicim 4 kolluya sığmayız bizi taşımayada gelen olmaz artık..bi söverler...rahmetli pandaydı bunu niye bize taşıtıyorlar diye...

sovık keyif veriyor...bazen olur hani fantazinin şiddetli halinden keyif alanlar olur...
motorcu adam .ok yoluna gidecekse de yazın gitcek abi bu mevsimde cenazende boş olur..
Lan mete bir gün gelecek bu sözlerinden utanacaksın öyle bi gezicezki seninle sen neymişsin diyeceksin az kaldı şimdi
Tyo vermiyim anladın sen mevzuyu ha olmazsa bişey o zaman sen kıvırmış olursun ona göre

))
bütün Uşaklılar çakçiki ganga sikinti yok...
metehandro bursaya gelırmısın bılmemde ben ıstanbula geldıgımde senı bulupta bı yerlere yelken acmassam ahanda adamda degılım ağa.cizmeler bıldıgın sarı ne komedı la.markasıda amacı zaten bellı etmıs (gezer).aynı bende sen gıbıyım belkıde abartabılırım karda yaga buzda olsa gunde en az 5-10 km yapmadıgımda kendımı rahatsız hıssedıom.allah kazasız belasız surusler versın en kısa zamanda tanısmak uzere.
benim hayatım Bursa biraderim yav...Trilye..Kurşunlu..Güzelyalı...Uludağ..Çekirge...Nilüfer Sönmez Filament kavşağı tarafları...2000 de geldiğimde inşaatı vardı bu tramvayın...millet perişandı..emlik kumla tarafları iznik...mudanya bana sor yani oraları...ger türlü akarım var Bursaya...bekleriz mesaj at yeter...:cat: amin dostum..amin..
Süper gezi. Bahçeköy virajları ve asfaltı harikadır.
aynen John Waynen
Godzilla karadenizi taşırmış kaçınnn
Çok güzel bir gezi olmuş. Tebrik ediyorum. Bu arada isminin üzerinde çizik olmayınca bir an için tanıyamadım. Kusura kalma. Malum, "Mandela" bile senden daha az ceza almıştır.
bende cezasız günlerimden keyif almıyorum dostum..kaşıntılarım başladı..hangi moderatöre sarsam diye keşif yapıyorum...:queen:
Eyy güzeller güzeli Mete,
Sizinki postacının tatil günü şehri gezmesi gibi olmuş,
kaç yüzbin kere aynı rotayı yapacaksınız?
O kadar benzini ziyan edip çay içeceğinize bana doğru gelseydin hiç değilse karnınız doyardı,
hem keyifli bir muhabbet etmiş olurduk.
biz çaya,kahveye para almıyoruz ayrıca
olmadı
rota bahane doğa orman şahane reis bey..

Çorlunun nesi menşurkine...Organize Sanayi Sitesinde gezdirme aman diyim beni..
Ben oralarda olsam şu teklife bile gerek yok direk damlardım zaten :queen:
:rendeer:
SOĞUK DEMİŞKEN bu karda buzda bu gün 233 km yol yaptım... kuryelik zor meslek ama seviyorum...
senin yerin dolmaz ganga...her babayiğidin harcı değil o işler...
Bu soğuklarda çalışmak zorunda olan tüm kuryeci arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
:cat:
Meteciğime bu gece kilitlediğimden uyku yorgan döşek yok artık,sabaha diri çıkar beni görmekten rüyasında,
kabus bu olsa gerek:
ben bile dayanamam

)))
Çorlunun Kaptan-ı Deryasının dövdüğü kıyılar gül açar...
Ben de zannettim, bunlar Kefken, Akçakoca, Zonguldak, ... yaptılar. :santa:
vay Sezai Hocama bak be bu saatte ayakta...dabi okullar tatil tuzu kuru...inşallah maşallah...:cherry:
100 binin 40 ı rahat bu güzergahta yapilmiştir.. bende yaptığım yolun yarısını düzce-istanbul arası herkesin gitmekten bıkmadığı bi yer var demekki
ganga bi Çınarcığa birde sana hastayım...

birde ramçoma..:cherry: ha birdeee romatizmalı sevdiceğim Savaş Abiyide unutmamak lazım...meteoroloji uzmanıdır kendisi..onu Çorlunun yağmurlarında yıkasınlar...
sabaha nöbet var bana müsaade..