öğretmen olarak gezilerimin hiç birisinde öğretmenevinde yer bulamasamda bir motorcu seyyahın evlerimizde misafir etmek güzel birde resimleri görebilsek yorumlarıyla birlikte ..
isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?
bende polis evlerine girmek için küçük bir kart var, o olmadan genelde yarım saat 45 dakika uğraştırıyorlar. Öğretmen evlerinde durum nasıl acaba ?
isteyen herkeşler yatıp kalkabiliyo mu ollarda ?
Yol geçen hanı gibidir öğretmenevi boşluk varsa hayır demezler .. tamamen duygusal sebeplerden..bana kalmak hiç nasip olmadı hiç özellikle yazın sahil öğretmenevlerinde hiç yer bulunmaz.. vesssealm..
birisi dergiden taratıp yayınlasın bari, buraya gezi yazısının geleceği yok![]()
Ben genelde çadırımda yatarım,uyku tulumumda..Benimde ordu evlerine giriş kartım var,ayrıyten zorda kaldığımda en yakın karakola sığınıyorum..)
yqavuzhyan evet kardeşim yatıyorum,ayrıyeten son 3 yıldır doğu ve güneydoğu'ya turlar yaptığımdan gece çok serin oluyor.Bazı yerlerde dışarda yatmayı geçtim çadırda zor yatılıyor..Bir kere çadırın girişini açık bırakmıştım,sabah uyandım elimi uzattım yumuşacık tüylü bişeye denk geldi..Baktım bi köpek yavrusu gece gelip çadıra girmiş,yanımda uyumuş.Başkada öle tilki falan gelmedi..)) Ben gideceğim km'ye göre yanımda çadır ve uyku tulumu götürürüm kardeşim..
![]()
Nasipse bu yaz ege+karadeniz düşünüyorum. 10-15 gün arası. Gezecek yerler listesini çıkarınca karadenz yeterli gelirse egeyi sallarım muhtemelen.
Çadır tulum falan toplamaya başladım. Tel ızgara bile aldım. 2 kişi olursak sıkıntı yokda, tek olursam geceleri tilki tecavüzüne maruz kalmaktan korkuyorum![]()