- Konu Yazar
Motorla alakalı değil ama bizim göremediğimiz yerlerde ki motorcu dostlarımızdan yardım almak istediğim bir konu.
Bir yakın teyzemiz bana sordu. Yaz ve bazen kışın stres atmak adına Karadeniz bölgesinde ev arıyor. Para sorun değil. Aslında hayali, yazın denize çok ama çok yakın olmak. Nerede ise kapıdan denize atlamak. Ama kışın da gidebilirim deyince bana dalgalı Karadeniz de kıyıya bu kadar yakın olması mantıklı gelmedi. Tek başına gitmezi yardımcıları ve bazen büyük olan çocuklarını da götürecek.
1) Deniz'e bu kadar yakın ev olan bir yer var mı Karadeniz'de.
2) Yukarıda ki şartlarda kışın sıkınıtı olur mu?
3) Kışı ve yazı düşünürsek bu şartlarda en uygun sahil Karadeniz'de neresidir ?
Bu konuda oralarda yaşayan ya da oraları bilen tüm motorcu dostlarımdan fikir rica ediyorum. Teşekkürler.
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Yalnız müstakil olacak. Villa gibi.
Bir yakın teyzemiz bana sordu. Yaz ve bazen kışın stres atmak adına Karadeniz bölgesinde ev arıyor. Para sorun değil. Aslında hayali, yazın denize çok ama çok yakın olmak. Nerede ise kapıdan denize atlamak. Ama kışın da gidebilirim deyince bana dalgalı Karadeniz de kıyıya bu kadar yakın olması mantıklı gelmedi. Tek başına gitmezi yardımcıları ve bazen büyük olan çocuklarını da götürecek.
1) Deniz'e bu kadar yakın ev olan bir yer var mı Karadeniz'de.
2) Yukarıda ki şartlarda kışın sıkınıtı olur mu?
3) Kışı ve yazı düşünürsek bu şartlarda en uygun sahil Karadeniz'de neresidir ?
Bu konuda oralarda yaşayan ya da oraları bilen tüm motorcu dostlarımdan fikir rica ediyorum. Teşekkürler.
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
Yalnız müstakil olacak. Villa gibi.