Karabuk Yolunda Kaza

Katılım
30 Eyl 2010
Mesajlar
3,389
Istanbul'dan Karabuk'e dogru giderken, sehir merkezine 30 km kala trafigi yolun kenarindaki toprak kisma vermisler. ileride kaza oldugu belliydi. bir sekilde motor kazasi oldugunu hissettim. hizasindan gecerken bir yanda uzeri gazetelerle ortulmus, sadece eli gorunen motorcu bir arkadas, diger yanda buzulmus bir Honda cg tarzi motosiklet. Ortada gorunen bir kask da yoktu, bilmeden konusmak istemem ama muhtemelen rahmetlinin kaski da yoktu. Babamin tepkisi direkt "oglum sat o motosikleti" oldu zaten.

Icim fena halde buruldu, sizlerle paylasmak istedim.

Arkadasa da Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin.
 
Katılım
6 Eyl 2005
Mesajlar
2,546
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü...
Allah rahmet eylesin.
 
Katılım
8 Kas 2009
Mesajlar
1,401
Allah rahmet eylesin.Gün geçmiyor ki bir motosiklet kazası duymayalım.
 
Katılım
13 Kas 2010
Mesajlar
1,401
yani bide babayla birlikte görmek ve babanın tavsiyesi sadece kaza değil bize ve ailelerimizede üzüntü ve endişe kaynagı oluyor

mevtaya allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin
 
Katılım
30 Eyl 2010
Mesajlar
3,389
Dun gece de Bostanci koprusunun yukarisinda bi SS taksiye carpmisti. Yakin zamanda uzaktan bir akraba -gerci tanimiyorum ama- motor kazasinda hayatini kaybetmis. Dedem de panik olmus sat motoru, araba al yari parasini da ben verecegim falan. Etrafimda epey sosyal baski var su zamalarda. 15.000 km civari motosiklet uzerindeyim dogru durust karsi cikan dahi olmamisti. Hatta her uzun yola cikma planlarim varken motorum bozuluyor, yolculuk icin biriktirdigim tum para onarima gidiyor. Bana mesaj mi var anlamadim... :)
 
Adana İl Temsilcisi
Katılım
25 Eki 2006
Mesajlar
8,636
Allah rahmet eylesin.Gün geçmiyor ki bir motosiklet kazası duymayalım. allah rahmet eylesin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst